SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Şu bjkye karşı deplasmnada amedin oynadıığı oyunu oynayacaksın sakin hatta biraz daha ileridede saha yerleşimi yapabilirsin.Delik deşik ederiz.Ama nerede o hoca bizde

Diyarbakirspor mu kaldi birader? Sehrin takimi Amedspor. Biz de biliyoruz proje takimi oldugunu. Git iktidara anlat derdini. Sen ve senin gibiler bu takimi terorize ederek bu projeye en buyuk destegi veriyorsunuz zaten. S8z bildiginiz gibi devam edin. Ben ne teroristim ne de teror sempatizani. Sehrimin takimi Amed'i desteklemeye devam edecegim.
Proje takimi olduğunu bilmene rağmen, sen ve sen gibilerin destekleri en buyuk destek olmasın sakın?
Misal once sizin tepki vermeniz gerekmez mi? Şehrin takimini siyasallastirmalarina?

Neyse uzatmaya gerek yok, kimsenin fikrini değiştirmek gibi bi niyetim yok. Benimkini de haliyle.

Mücadele edersen kazanırsın geçen hafta Konya, Trabzon’a karşı bugün Amed, Beşiktaş’a karşı çok iyi mücadele koyuyor

Ligde böyle maçlar görmek güzel

Ahmedspor geçiş oynarsa İtalyano tjk savunmasını orta sahaya kaydırır mı?

Toplumsal mesajları bırakıp sahaya odaklanın abicim. Bu mantıkla ispanyadan bu derece başarılı takımlar çıkması imkansızdı.
O farklı bir konu sporun içindeyiz, tamam spor ve siyaseti ayırmak imkansız ama yapmamız gerekiyor.

Sahada oynanan oyunu, planlamayı, takımların taktiksel oyununu değerlendirin geçin abi.

500 milyonluk takım şu derece topla çıkamıyor. Defansın ayağı birbirine dolanıyor adamlara bak soğuk kanlı bir şekilde vücut çalımı atıyor

Geri
Üst Alt