Mithat Şahinbey
Tecrübeli Üye
- 16 Ağustos 2023
- 5.258
- 4.100
- 553
Ustam her türlü koyuyor, üzülüyorum.İyi oynayıp kaybetsek koyardı da artık kötü oynayıp kaybedince koymuyor
Hak edilen sonuç oldu önümüzdeki maçlara bakacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam her türlü koyuyor, üzülüyorum.İyi oynayıp kaybetsek koyardı da artık kötü oynayıp kaybedince koymuyor
Hak edilen sonuç oldu önümüzdeki maçlara bakacağız
Necromancer büyüleri yapardık ne günlerdithe elder scrolls morrowind
4 senedir şampiyon olan takım da panik yapmasın bi zahmet. Resmen panikledik ilk golden sonra paldır küldür oynamaya başladıkLigin başlarında böyle performanslar olabiliyor. Önemli olan sezon sonuna kadar belli bir puan ortalaması tutturmak. Benim canımı sıkan dün yenilmemiz değil. Takımdaki futbolcuların isteksiz tavrı ve çok basit goller yememiz. Takım hemen dağılıyor. Böyle olunca bireysel hatalar da artıyor.
Söylersen Ekim'e...Ekim sonunda 2026-2027 süper lig şampiyonunu söyleyeceğim
Valla eskiden sinir küpüne dönerdim artık baktım 1-0 oldu 2-0 oldu dedim bugün yine leş gün dönmez diyerek izledim o zamanda hayal kırıklığı olmuyorUstam her türlü koyuyor, üzülüyorum.
Krasnice sarı gösterdi yav ortada faul yokBeşiktaş'a verilen fauller bize verilse 2.yarıya başka hakem çıkardı
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isin ironi tarafini bir kenara birakirsak 6 resmi macta yedigimiz gollerin cogu hep birbirinin kopyasi. Kimse aga bu nedir demiyor? Nerden biliyorum bunu? Cunku her mac ayni mallik saha icinde devam ettigi icin buyuk ihtimal Kasimpasa macinda yine benzer bir gol yeriz.Çok doğru diyorsun sanki dün geldi. Hiç 4 senedir ne bir başarı ne bir şey var. 4 senedir bir başarı olmadan takımın başında olur mu böyle şey ayıp diye bir şey var?
Not: İroni yaptım.
trabzon maçında da en beğendiğim topcuydu inanılmaz tempolu oynuyorKrasnice sarı gösterdi yav ortada faul yok
Bu arada krasnic iyi topcuymus
temkinli yaklaşıyorum hakem kolluyorsa bir penaltı kırmızıya bakar. inş yenilir bjk bizde puan bırakıyoruz rakipler açmasın farkı.Rahat 4 olurdu
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalım filanda atıyor herif biz sallaiyi ovuyoruz yavtrabzon maçında da en beğendiğim topcuydu inanılmaz tempolu oynuyor
Çok var Samuel bulet orkun dan tertemiz alıyor sarı veriyor umut meraş orkun pozisyonu var dKrasnice sarı gösterdi yav ortada faul yok
Bu arada krasnic iyi topcuymus
Anlamak istediğin buysa diyecek biseyim ve vaktim yok. Diyarbakirspordan bahseden yok, 2 senedir planlı programlı kor göze parmak gündeme sokulan takım başka.
Diyarbakirspor mu kaldi birader? Sehrin takimi Amedspor. Biz de biliyoruz proje takimi oldugunu. Git iktidara anlat derdini. Sen ve senin gibiler bu takimi terorize ederek bu projeye en buyuk destegi veriyorsunuz zaten. S8z bildiginiz gibi devam edin. Ben ne teroristim ne de teror sempatizani. Sehrimin takimi Amed'i desteklemeye devam edecegim.Anlamak istediğin buysa diyecek biseyim ve vaktim yok. Diyarbakirspordan bahseden yok, 2 senedir planlı programlı kor göze parmak gündeme sokulan takım başka.
Hakem faul olmayan pozisyonlarda Amede 2 sarı çıkardı kırmızı vermezse Beşiktaş maça gelmemiş kısmete gol atarlarmaça bakamadım ama bjk haken desteğine rağmen 2-0 yeniliyor deniyor maçı 2. yarı bozmazlar umarım.
Kusura bakmayın ama birisinin emeğini yok sayan mesajlar bana komik geliyor. Sanki diğer takımlar da yıldız oyuncular yoktu. Şampiyonluk, iyi skor hepsi oyunculara ama kötü bir skor hocaya. Nasıl dünkü yenilgiden sorumluysa yaşanan başarılardan da sorumlu hoca.Isin ironi tarafini bir kenara birakirsak 6 resmi macta yedigimiz gollerin cogu hep birbirinin kopyasi. Kimse aga bu nedir demiyor? Nerden biliyorum bunu? Cunku her mac ayni mallik saha icinde devam ettigi icin buyuk ihtimal Kasimpasa macinda yine benzer bir gol yeriz.
Bu mac konusunda hocayi derin analizlerle konusmak istemiyorum sinir etmeye basladi herif beni cunku, kac senedir defans kurgusuna onem vermedigi o kadar belli ki boyle bir teknik direktore bu kadar sans ve imkan verilmesine ragmen takim bir turlu level atlayamiyor.
Dua etsin once Icardi, sonra da Osimhen geldi ayagina yoksa simdi Basaksehir'in basinda olurdu max.
Bu sezon sampiyon yapar mi bilemem ama yapar veya yapmaz artik seneye kan degisikligi sart bize.
Aynen öyle normalde sağ ayaklı ama bazı pozisyonlarda sol ayağıyla içe kat edebiliyor çok çok iyi oyuncuÇalım filanda atıyor herif biz sallaiyi ovuyoruz yav