SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Ligin başlarında böyle performanslar olabiliyor. Önemli olan sezon sonuna kadar belli bir puan ortalaması tutturmak. Benim canımı sıkan dün yenilmemiz değil. Takımdaki futbolcuların isteksiz tavrı ve çok basit goller yememiz. Takım hemen dağılıyor. Böyle olunca bireysel hatalar da artıyor.

Vlahovic'e yapılan müdahale pen ve kırmızı olmalıydı

Vlahovicin pozisyon net penaltı kırmızıydı

Bjk buna bi 20 gün ağlar

Beşiktaş tam Tudor dönemimiz gibi balon gibi bir noktada patlıyor

Birebir aynı futbol aynı hava

maça bakamadım ama bjk haken desteğine rağmen 2-0 yeniliyor deniyor maçı 2. yarı bozmazlar umarım.

Yaz boyunca burada götümüzü bu yüzden yırttık. u23 kuralına uyan bu şekilde pırpır 3 tane adam alırdın genç olurdu en kötü maçı kopardığında oynatırdın. En kötü kapanır salardın bu oyuncuları.

Herifler gelmiş u23 bakıyoruz ne kadar pahalı biliyon mu diyor.

Olm 10 tane adam içne as oyuncuları sığdıramıyorsan o senin aptal planlaman oluyor. Altı üstü 4 tane adam gibi genç çocuk alacaktın. 1 tanesi orta sahadan dikine yardırsın, 2 tanesi kanat ve forvet bir tanesi de singo yerine genç bir herif olacaktı. Sallai ile dönüşümlü oynardın.

Heriflerin planında 2 tane 25 yaş üstü yabancı bek olması. Hayatımda bu kadar rezil bir planlama az gördüm. Emeği geçenlere bir daha transfer yaptırmamak lazım.

Geri
Üst Alt