Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.932
- 21.815
- 1.848
Şansalandan gol bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizik gücü düşük bizim ligin.Uçan kaçan jk hakem desteğine rağmen isabetli şut atamadı ilk yarı.
Yakışıksız bir post rtsSokagimdaki teröristleri afişe etmesi açısından pek faydalı bir mac oldu, 1 tane de apartmanimda varmış, sıçan gibi saklamış kendini.
Bizden daha kötüsü Eyüp filandir zaten o konudaDiyarbakır sporun alan parselizasyonu bizden daha iyi
Düşmesine düşmezler zaten .bunlar düşmez ya çok daha kötü takımlar var
Onlar pırpır değil taç çizgisine sandalye atma sevdalıları. Pırpır dediğin kısa boylu ve çabuk olurSane leao siyahi değil mi
Çok doğru diyorsun sanki dün geldi. Hiç 4 senedir ne bir başarı ne bir şey var. 4 senedir bir başarı olmadan takımın başında olur mu böyle şey ayıp diye bir şey var?O gorus ve istek farki herkeste olmali sonucta sen bir oyuncuyu cok istersin ben baskasini isterim bu gayet normal..
Benim mesajim farkli yani, ust uste 5. sezona ayni hocayla girmemize ragmen hala hatayi farkli yerlerde arayanlar var. Sanki dun geldi OB bu takima.
İyi oynayıp kaybetsek koyardı da artık kötü oynayıp kaybedince koymuyorDün maçı kazansak şu an dünyanın en mutlu insanları olurduk.