SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Herifler dinamik oyuncularla kadroyu doldurmuş. Saba, mane, orban.
Bizde de durarak oynayan sane denilen herif, belini döndürmekten aciz sara falan var ortada.

Herifler toreirayla osimheni ver parçalayarak şampiyon olurlar.
O derece can yakıcı.

Hakemin tehlikeli yerden Beşiktaş'a 3 faul verdi 3 de faul değil. Birde herif sarı gördü. GS oyuncuları yere atliyormus yvsklar. İlhan fakili habire atliyor

italiano orkun'u kanat yapıp miretti'yi oynatıp poku'dan kurtulsa rahat puan alabilirmiş trossard'ın yokluğuna karşın. ezber iş yapınca batırmış. arnavut hoca ciğer etti

Bjk çok fiziksel takım avrupada olmasalar şampiyonluğa oynayabilirlerdi haftada 2 maç o tempoyu kaldıramazlar mümkünatı yok. İş gene bizimle şikeciler arasında dönecek gibi duruyor

O gorus ve istek farki herkeste olmali sonucta sen bir oyuncuyu cok istersin ben baskasini isterim bu gayet normal..

Benim mesajim farkli yani, ust uste 5. sezona ayni hocayla girmemize ragmen hala hatayi farkli yerlerde arayanlar var. Sanki dun geldi OB bu takima.
Çok doğru diyorsun sanki dün geldi. Hiç 4 senedir ne bir başarı ne bir şey var. 4 senedir bir başarı olmadan takımın başında olur mu böyle şey ayıp diye bir şey var?

Not: İroni yaptım.

Geri
Üst Alt