SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Ya hasan icardi olmasa şampiyon falan olamazdık. Kim olurduya girmiyorum biz olamazdık okan falan da kalmazdı zaten.
Ya abicim şu mantıktan olmamış şeyler üzerinden varsayım ile insanların verdiği emeği değersizleştirmekten vazgeçin. İcardi'den o verimi de alan hocaya. İcardi sanki çok sorunsuz bir oyuncu gibi yorum yapıyorsunuz. Bu mantıkla Hagi olmasaydı Terim olmazdı yo Messi olmasa başka olurdu falan diye uzar gider. Okan hoca şu an çok iyi gidiyor diye bir iddiam zaten yok. Futbolda dün yok ona da okeyim. Okan hoca sezon sonu başarılı olamadı mı? O zaman gider bak bu kadar basit durduğum yer. Lakin birinin geçmişte o sezon Tff ve hakemlerini de hatırlıyoruz sonuçta o durumda verilen emekleri küçük görmek ve yok saymak bana göre doğru değil.

Neyse bir şey itiraf edeyim. Osimhen geldiğinden beri oynanan futboldan zevk almıyorum veya Icardi çaptan düştükten sonra. Mertens ve Icardi takıma inanılmaz akıl katıyordu + müthiş pas kaliteleri de cabası.
Osi'den beri sahada tek gördüğüm press ile birlikte kaos futbolu. Herhangi bir al ver pas alış verişi filan yok.

Sad Family Time GIF by Lifetime

Bu Diyarbakırlilar da maça George weah gibi başladı, emeghara gibi bitiriyorlar.

Geri
Üst Alt