SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Amed 2-3 topçu hariç korkunç yetenek fukarası yani o kadar basit topları geçiremiyorlar ki

Ya abicim şu mantıktan olmamış şeyler üzerinden varsayım ile insanların verdiği emeği değersizleştirmekten vazgeçin. İcardi'den o verimi de alan hocaya. İcardi sanki çok sorunsuz bir oyuncu gibi yorum yapıyorsunuz. Bu mantıkla Hagi olmasaydı Terim olmazdı yo Messi olmasa başka olurdu falan diye uzar gider. Okan hoca şu an çok iyi gidiyor diye bir iddiam zaten yok. Futbolda dün yok ona da okeyim. Okan hoca sezon sonu başarılı olamadı mı? O zaman gider bak bu kadar basit durduğum yer. Lakin birinin geçmişte o sezon Tff ve hakemlerini de hatırlıyoruz sonuçta o durumda verilen emekleri küçük görmek ve yok saymak bana göre doğru değil.
O dönem de şimdiki gibi leş oynuyorduk. Sadece şansa gomiş vs çıkıp maçları kazasız atlatıyorduk.
Ne zama n icardi form tutmaya başladı bizim yükselişimiz başladı.
Olmamış şeyler üzerinden varsayım diyorsun icardi fenere giderse kontrol edemezlerdi diyorsun. Bu varsayım olmuyor mu.

13 maçta 6gol 4 asist yapan geçmişi karanlık t.cavüz suçu işlemiş psikolojisi bozuk adam çıkıp oynuyor mu? Oynuyor.
Batshuayi yedekten girip adamlarda müthiş performans gösterdi mi? Aynı batshuaiyi okan buruk toparlayamadı leş attı herif bizde dimi.

Varsayımsa al sana varsayım.

Oynadığımız oyunu genel olarak beğeniyorum. Özellikle bu sene pozisyon bulma ve hücum konusunda geçen seneden daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Lakin pres şemasında bir değişiklik yapılmaya çalışılmış ama o da hiç tutmuyor ve bu da saha yayılımını bozduğu için defansif olarak sezona çok kötü girdiğimizi ve bu arada hocanın bunu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki bu senenin kötü savunması ile geçtiğimiz sezonlarda onca engele rağmen yaşattığı şampiyonluklarda insanın emeğini yok sayarken senin aklından ne geçiyor mesela?
Sampiyonluklarda payi var elbet ama oyle sanildigi kadar %50'lerin uzerinde degil. Zaten genel unsurlari az onceki mesajlarimda anlattim.

Rus ruleti gibi oyun oynuyoruz biz , tutarsa 3-4 gol atiyoruz, tutmazsa 0 puan. Ortasi yok. Baska bir oyun plani bilmiyor cunku o yuzden takim seviye atlayamadi bir turlu. Bu paralar ve imkanlar varken takim cok daha iyi durumda olmaliydi, maalesef OB ile o sicrama hic bir zaman olmayacak. Ben buna kanaat getirdim.

Ya bizim neremiz iyi renktaş Allahını seversen

Saçma sapan oynuyoruz

Her maç en az 2 yiyoruz tonlarca gol pozisyonu veriyoruz

Neremiz iyi şöyle konuşup odağı dağıtmayın

İyi filan değiliz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezon sonu görürüz kim iyi kim kötü

Geri
Üst Alt