Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçta benim gördüğüm baya fener gibi desteklediler bjkyi..Bu maçta BJK yerine FB olsa, Amed ilk yarıdan 10 kişi kalırdı; biz olsak, biz 10 kişi kalırdık. Elit ligimizde böyle bir algoritma (Başka deyişle 'yapı') mevcut maalesef...
jk'lı yorumcular hiç çekilmiyor.Ali Ece murillo için hakimi gibi dedi kapattım
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maçı bjk ye vermek için her şeyi yaptı hakem, allahtan 3 fark bulabilmiş amed 2 filan olsa çevirtmişlerdi.Bu maçta BJK yerine FB olsa, Amed ilk yarıdan 10 kişi kalırdı; biz olsak, biz 10 kişi kalırdık. Elit ligimizde böyle bir algoritma (Başka deyişle 'yapı') mevcut maalesef...
jk'lı yorumcular hiç çekilmiyor.
Bunlardan biri de Uğur Karabüllükçü.
Bunlar fenerlilerden daha tehlikelidir eğer yarışıyorlarsa. Rahmet okuturlar fenerlilere.Jk’liler ağlıyor hakem diye şaka gibi yemin ediyorum
maçı bjk ye vermek için her şeyi yaptı hakem, allahtan 3 fark bulabilmiş amed 2 filan olsa çevirtmişlerdi.
Uğur ifbli.
Karaçukvu feci bjk yalakasıjk'lı yorumcular hiç çekilmiyor.
Bunlardan biri de Uğur Karabüllükçü.
Saba bize gelse öyle sut filan çekemez.
Bazen öyle bazen böyle.Uğur ifbli.
Tiksinti yaratıyorlar, bak fenerliler nefret uyandırır ama bu tinerciler direk tiksinti.Bunlar fenerlilerden daha tehlikelidir eğer yarışıyorlarsa. Rahmet okuturlar fenerlilere.