Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
- 16 Haziran 2009
- 30.232
- 13.788
- 2.913
Hahahah bana sövdün sandım olmUla sana mı sövdüm. TS lilere sövdüm.
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahah bana sövdün sandım olmUla sana mı sövdüm. TS lilere sövdüm.
Yav abicim senin gsliligine niye laf edeyim ben aynı fikirde olmasak da aynı takımı destekliyoruzHahahah bana sövdün sandım olm
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezonda da bir şekil ite kaka olacak gibi de sonrası Allah kerim Mustafa abiEskisi gibi hücum pres de yap(a)mıyoruz ama yine geride eksik (Hatta bomboş!) yakalanıyoruz. Bu durum sürdürülebilir değil; sürerse de fena hezimetler kaçınılmaz olur. Ha, bana sorulsa, sadece Osimhen ve Lemina sahada olabilse, bu maç özelinde senaryo çok farklı olurdu ama kulübün 'futbol aklı' bu durumları da düşünüp tedbir almakla mükelleftir. Böyle planlama zavallılığıyla çöküşü kaçınılmaz gördüğümü hep söylüyorum; bu sezonu da bir şekilde çıkarsak diyorum ama zor görünüyor maalesef...
Zahalı ts maçı var tejeka galibiyeti var. Gömelim ama adil olarak gömelim.Okan Buruk 4 sezon boyunca Fenerbahçe maçı dışında hiç bir maçta iyi bir deplasman performansı veremedi. Derbilerde de kabus bir sezon yaşayacağımızın sinyaliydi bu gece.
işin komik tarafı bok gibi bir takımdan 4 yedik
maçın her anı orta sahaları defansları yayla gibiydi ve hiç değerlendiremedik
şu maçta 424 gibi çıkmak yerine batrakovu oyunda tutsan biraz top çevirsen her türlü pozisyona da girecektin
salah farkı da var tabi, bizim sağ kanattaki emre mor kılıklı bi halta yaramayan adam da yıldız bu da
Örnekler azalıyor gittikçe. Ben genel olarak Avrupa dahil deplasman planlarını çok yetersiz buluyorum. Diş gösteren herkese pısıyor takım. Bir Fener'e karşı olmuyor.Zahalı ts maçı var tejeka galibiyeti var. Gömelim ama adil olarak gömelim.
Derbi performansını kötü bulmuyorum bugünü ayrı tutuyorum
Zehir ettiniz.İlk defa bir maçımız doğum günüme denk geliyor galiba, 1973 Atletico maçı hariç 19 Eylül'de oynadığımız maç var mı hiç hatırlamıyorum. Cimbomumdan çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak inşallah. Pazar günü de galibiyet rahatlığıyla ortamımızı hazırlayıp eğlencemize bakacağız.
Mert abi takım da doydu Okan Buruk da doydu normal değil miÖrnekler azalıyor gittikçe. Ben genel olarak Avrupa dahil deplasman planlarını çok yetersiz buluyorum. Diş gösteren herkese pısıyor takım. Bir Fener'e karşı olmuyor.