⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Eskisi gibi hücum pres de yap(a)mıyoruz ama yine geride eksik (Hatta bomboş!) yakalanıyoruz. Bu durum sürdürülebilir değil; sürerse de fena hezimetler kaçınılmaz olur. Ha, bana sorulsa, sadece Osimhen ve Lemina sahada olabilse, bu maç özelinde senaryo çok farklı olurdu ama kulübün 'futbol aklı' bu durumları da düşünüp tedbir almakla mükelleftir. Böyle planlama zavallılığıyla çöküşü kaçınılmaz gördüğümü hep söylüyorum; bu sezonu da bir şekilde çıkarsak diyorum ama zor görünüyor maalesef...
Bu sezonda da bir şekil ite kaka olacak gibi de sonrası Allah kerim Mustafa abi

Bu takım antrenman yapmıyor mu. Okan ekibine adam istemez. Alınabilecek adamlar alınmaz. Defans yok hükmünde. Değişim şarttı. Değişmeyen bir doğru var. Galatasaray'ın en büyük rakibi kendisidir. Yazık oluyor. Yine harakiri yaptık transfer dönemi.

işin komik tarafı bok gibi bir takımdan 4 yedik

maçın her anı orta sahaları defansları yayla gibiydi ve hiç değerlendiremedik

şu maçta 424 gibi çıkmak yerine batrakovu oyunda tutsan biraz top çevirsen her türlü pozisyona da girecektin

salah farkı da var tabi, bizim sağ kanattaki emre mor kılıklı bi halta yaramayan adam da yıldız bu da

Sporting maçındaki dengeli kadro bu takımın en optimum defans hattına sahip kadroydu bu arada.

Kendi çıkardığı şu kadroyu algılayamayacak kadar yetenek fukarası adam.

Okan Buruk 4 sezon boyunca Fenerbahçe maçı dışında hiç bir maçta iyi bir deplasman performansı veremedi. Derbilerde de kabus bir sezon yaşayacağımızın sinyaliydi bu gece.

Okan Buruk 4 sezon boyunca Fenerbahçe maçı dışında hiç bir maçta iyi bir deplasman performansı veremedi. Derbilerde de kabus bir sezon yaşayacağımızın sinyaliydi bu gece.
Zahalı ts maçı var tejeka galibiyeti var. Gömelim ama adil olarak gömelim.

Derbi performansını kötü bulmuyorum bugünü ayrı tutuyorum

işin komik tarafı bok gibi bir takımdan 4 yedik

maçın her anı orta sahaları defansları yayla gibiydi ve hiç değerlendiremedik

şu maçta 424 gibi çıkmak yerine batrakovu oyunda tutsan biraz top çevirsen her türlü pozisyona da girecektin

salah farkı da var tabi, bizim sağ kanattaki emre mor kılıklı bi halta yaramayan adam da yıldız bu da

Maçtan önce "geçiş oynayacak gibi duruyorlar kadroya bakınca" diyor... Sonra buna rağmen orta yuvarlağın bile tamamen önüne savunma hattı falan kuruyoruz... Sürekli birebir kovalıyoruz iki kanattan... Tempoyu artırıyoruz...

Dursunun Guardiola vb getirecegine kefil olan varsa hemen kellesini alın hocanın ama almaz abicim yine gidip birinin önerisiyle Bülent i falan getirir

Geçen sene de hem ts hem Samsun maçlarında rezil etti bizi ama ders almıyor adam

yunus’ta bir boka yaramıyor bu arada
sezon başından beri linçlenmemek için yazamıyorum da,
tek başına random kaleciye falan basıyor başka yaptığı ne var ben çözemedim, bugünle alakası da yok.
ortasaha da +1 oynarım, yine de yunusmuş, saneymiş
gerek yok abi
gol yok, asist yok, her hareket ezbere

Zahalı ts maçı var tejeka galibiyeti var. Gömelim ama adil olarak gömelim.

Derbi performansını kötü bulmuyorum bugünü ayrı tutuyorum
Örnekler azalıyor gittikçe. Ben genel olarak Avrupa dahil deplasman planlarını çok yetersiz buluyorum. Diş gösteren herkese pısıyor takım. Bir Fener'e karşı olmuyor.

İlk defa bir maçımız doğum günüme denk geliyor galiba, 1973 Atletico maçı hariç 19 Eylül'de oynadığımız maç var mı hiç hatırlamıyorum. Cimbomumdan çok güzel bir doğum günü hediyesi olacak inşallah. Pazar günü de galibiyet rahatlığıyla ortamımızı hazırlayıp eğlencemize bakacağız.
Zehir ettiniz.
3kcvbYQ.gif

Sane bek kovalamaz leao bek kovalamaz ama sadece alan savunur madem bu adamlarla oynayacaksın ona göre sistem kurman gerekir

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt