⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Sağ bekleri sol bekleri orta sahaları kanatları adamların her bölgesinde bizden iyi oyuncuları var evet çok net gerçek bu… Osi olmayınca bu kadar işte. Samsun maçını hatırlayın bu takım şampiyonluk maçında oradada 6-7 yiyordu az kalsın aynı maç işte. Bunu göremeyenlerin Allah belasını versin ben hakkımı helal etmiyorum.

Sert maçta, sadece ofansif niteliği olan, ayağına top isteyen eli belinde gezen iki "yıldız" kanat ve üstüne yetmezmiş gibi orta saha direnci SIFIR bir Sara ile çıkınca böyle ne olduğunu anlamadan 3 olur... Kazandıkları toplarda öyle bir geliyorlar, yetişebilen yok... Bir de salak salak duran topta gidiyorsun Salah orta çizginin 5m gerisinden kaleciyle karşı karşıya kalıyor, ona yetişecek oyuncu uzun taç attığı için ortada yok...

Gol yiyince dağılma mevzusu da aynen devam...

Lemina'nın istikrarına güven olmaz, Lesley'i de zaten oynatamayacaksın belli ki, orta saha lazım dedik, onu da dinletemedik... Çıkarsın böyle orta sahayla...

yok mu ya bir iki istatistik sallayın şuralara keyiflenelim herhangi dünyada olan bir şeyi hocaya bağlayıp övün yav yok mu kuruduk dayı bir şeyler atın iso istifa etti diye hoca övüldü ya menüde başka bir şeyler yok mu
Topu bize bırakıp yendikleri maçta
Topa daha fazla sahip olduk diye oyunu öven hoca var rtaş
Kendisi de müritleri de istatistikleri severler

Sane nin o gülüşü hoşuma gitmedi. Mal sanki akıyor da Yunus u beğenmiyor. Yunus da rezil de kimse iyi değil şuan. Herkes kötüyse hoca kötüdür abi net.

Sane Leao kanatlarıyla bu maça çıkmak da çok mantıklı. Sane yi eyliyoruz galiba.

Koy sağa yunusu al Batrakov u

Ben olsam direk ikinci yarı nyaga Batrakov barış yaparım

Herşeyi geçtim konsantrasyon sıfır önündeki topa vuramiyor oyuncular kimse maça gelmemis
Leao elli kere bomboş düştü Deniz ayağındaki topları rakibe verdi

Kazansan tüm rakiplerine mesaj verip, yine bunlar ligi götürür dedirteceğin maçta çıktığın orta saha kurgusuna bak. Bu takım 2 yıldır saha yerleşiminde rezalet ötesi, herkes görüyor sen nasıl görmüyorsun Okan hocam? Hiç mi çalışmıyorsunuz, egonuz bu kadar mı tavan yaptı da adam gibi yardımcılar almıyorsun ekibine? Rezilsiniz.

Geri
Üst Alt