⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Bu macta hakemlil birsey yok. En son hakeme gelinir, takim ve hoca hic hazirlanmamis

ben bu takimi bir de ft yönetiminde görmek isterim

takim kesinlikle kötü degil

hele ts ile aramizda ciddi fark var ama hocalar bu farki kapatiyor
Uzun zaman sonra doğru bir yorum yapmışsın bravo. Trabzon’un başına Thomas gelince bu maçı kaybederiz demiştim öyle de oldu. Hoca ile ilgili

1-0 2-1 yenilsek kahrolurdum 4-0 5-0 la o duyguyu benden aldın bi şey hissetmiyorum teşekkürler okan

Jk'ya karşı zaten götü başı ayrı oynuyor okan'ın, bir de başlarında iyi bir teknik direktör var şimdi. O maçta da işimiz zor.

Bana bu mağlûbiyet değilde Ugurcan transferinde bunlara 40 milyon euro verdigimiz daha cok koyuyor
o ayrı mevzu zaten trabzona para kazandırdı adamalr her değerine sövüyor geçen sene bu sene ts maçlarında aşırı düşük, maça konsantre sıfır.

Bugün Okan kovulmak için herşeyi fazlasıyla yaptı, hadi dursun bir kere adam akıllı bir iş yap kov şu Okan’ı

takımın hocası ilkay olsa bu takım daha iyi oynar ve daha rahat şampiyon olur.

Yonetim ile Okan’i ayirma!
ince bir çizgide ayrılıyorlar ama kafa yapısı olarak sonuca bakarak süreçleri "doğru" düşünmeleri ortak nokta. egolarda tepelerde bana göre. başkan çıkar divanda ben sundum, ben yaptım ben getirdim ...hocanın 12 kişi oynayacağız , alınan adamın oynamaması vs dolu örnek var.

Transfer ile ilgili çoğu şey için yönetim dibine kadar değişmesi gerektiğini gösteriyor.

ama hoca da kaç sezon oldu , en ufak bir alternatif oyun planı olmayışı , forma adaletinde soru işaretleri ve kötü süreçlerde aşırı agresif tavır ile maksimum hatalı.

al birini vur ötekine. ama şampiyonluk sayesinde her şey resetlendiği için bizde...3 ay lık değil minimum 2 sezonluk sürecin sonucu bu

Barisla Yunusla oynayan takimdan bir bok olmaz bu saatten sonra
Yahu Sane Leao ne yaptı bu maç. Hangi güzle hareketleri var hangi golleri attılar. Türk diye gidin çocukların üstüne bakalım. Bu maç oyuncu uzereinden okunmaz anlayın şunu. Takım iyi değil hazırlık yok deolasman oyunu yok defans anlayışı 0 . Görün artık şunları.

Geri
Üst Alt