Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.359
- 41.948
- 3.413
Bu macta hakemlil birsey yok. En son hakeme gelinir, takim ve hoca hic hazirlanmamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zaman sonra doğru bir yorum yapmışsın bravo. Trabzon’un başına Thomas gelince bu maçı kaybederiz demiştim öyle de oldu. Hoca ile ilgiliben bu takimi bir de ft yönetiminde görmek isterim
takim kesinlikle kötü degil
hele ts ile aramizda ciddi fark var ama hocalar bu farki kapatiyor
o ayrı mevzu zaten trabzona para kazandırdı adamalr her değerine sövüyor geçen sene bu sene ts maçlarında aşırı düşük, maça konsantre sıfır.Bana bu mağlûbiyet değilde Ugurcan transferinde bunlara 40 milyon euro verdigimiz daha cok koyuyor
ince bir çizgide ayrılıyorlar ama kafa yapısı olarak sonuca bakarak süreçleri "doğru" düşünmeleri ortak nokta. egolarda tepelerde bana göre. başkan çıkar divanda ben sundum, ben yaptım ben getirdim ...hocanın 12 kişi oynayacağız , alınan adamın oynamaması vs dolu örnek var.Yonetim ile Okan’i ayirma!
Yahu Sane Leao ne yaptı bu maç. Hangi güzle hareketleri var hangi golleri attılar. Türk diye gidin çocukların üstüne bakalım. Bu maç oyuncu uzereinden okunmaz anlayın şunu. Takım iyi değil hazırlık yok deolasman oyunu yok defans anlayışı 0 . Görün artık şunları.Barisla Yunusla oynayan takimdan bir bok olmaz bu saatten sonra
Ben kırmızıdan sonra kapadımBitti yaz @Umut Işık
Gs'da ilk 11 oynamaması gerekenler tam listesi:Barisla Yunusla oynayan takimdan bir bok olmaz bu saatten sonra