⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Nasıl dört şampiyonluk için övüyorsak şimdi de yermek gerekir elbette hocam yunustan 10 no olmaz şimdiye kadar böyle bir yenilgi almadığımız için anlamadın galiba ama artık anlamışsındır umarım
İkincisi sara denen adam ağır ve etkisiz orada olmuyor oraya umarım bunu da anlamışsındır
Üçüncüsü Abdülkerim miadını doldurmuş biri artık bitsciabu diye biri alındı ya hani umarım onu da bir denemen gerektiğini anlamışsındır
Son olarak ise bu takıma ekmek gibi su gibi sağlam bir 6 nın lazım olduğunu taraftar bas bas bağırmasına rağmen anlamadın aldırmadın geberik leminaya güvendin bak nerede o lemina bugün umarım bunu da anlamışsındır da ocakta gereğini yaparsın
Ben 4 şampiyonlukta bile eleştirdim. Herkesin gözünü boyadı ama Young Boys, Sparta Prag gibi takımlara elenen adam bizim teknik direktörümüz olmamalı. Futbolcu farkıyla şampiyon olduk, olay bu kadar basit.

Okanı savunan herhangi biri gelsinde bi tartışalım kaçmasınlar bi yere. Gelsinler anlatsınlar bu takım kaç senedir ne oynuyor ne oynamaya çalışıyor. Orta sahaya neden bu kadar takık. Yunus eli belinde geziyor kaç maçtır neden hala ısrarla evlatçılık yapıyor gelsinler açıklasınlar. Kaç yıldır rakiplerin leş gibi top oynuyor yıldız topçularınla aldığın şampiyonluklara benzemez bu sene hadi çıkta görelim hocalığını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sane ile leao şuan kramponlarını taşır gibi. Her şey gol değil sahada her yere basıyor barış diğerlerinin sanki 10 gol 10 asisti var..
Haha her yere basan Baris gitsin atletik yapsin futbol bu kanat oyuncu ve forvet her yere basmaz, adam geçip yada adamin önüne geçip pozisyon üretir yada pozisyona girer

Bu maçı kaybedeceğimizi biliyordum. Çünkü fenere can suyu olmakta üstümüze yok. Puan farkı 9 olacakken şimdi 3'e inecek büyük ihtimalle. Fakat bu şekilde kaybedeceğimizi hiç düşünmedim.

gs rezil olup yenilecek

fb eyüp'e fark atacak lig yarışı baştan başlayacak

milli ara zehir olacak

has gsliler bunun olacağını çok iyi biliyordu ;D
Bence daha zehir olması için yarın jkye de çakacaklar. Fb yarışa geri dönecek. Zaten bu herifler asla kopmuyor yarıştan bıktım yaw

Oyun olarak 4lük bir oyun yok bir şey olmaz ama Okan'ın direkt kırmızı fb maçı için iyi olmadı

Ulan Barça maçını izleyelim de kafa dağıtalım diyeceğim ama o da başka kabus senaryoları çağrıştıracak şimdi...

Salahın kalitesi eşittir bizim tüm takım..
Hain dursun sana öyle küfürler ediyorum ki
Ama sadece sen değil al okan denen yetersiz ve polyana dünyadan bir haber taraftarıda defolun gidin şu takımdan.salın ulan şu klübü artıl salın defolun gidin..

6 kasım zamaninda fbliler "ya 30 kasım olsaydı" diye espri yapiyorlardi. Ts bugun 4 isabetli şut atmiş. Simdi soruyorum ya 10 şut atsalardı @ugurcan61

Okanı savunan herhangi biri gelsinde bi tartışalım kaçmasınlar bi yere. Gelsinler anlatsınlar bu takım kaç senedir ne oynuyor ne oynamaya çalışıyor. Orta sahaya neden bu kadar takık. Yunus eli belinde geziyor kaç maçtır neden hala ısrarla evlatçılık yapıyor gelsinler açıklasınlar. Kaç yıldır rakiplerin leş gibi top oynuyor yıldız topçularınla aldığın şampiyonluklara benzemez bu sene hadi çıkta görelim hocalığını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
son 2 senedir fener son haftalar da maç kaybediyor diye sampiyon oluyoruz. başka birşeyden dolayı değil.

Hem bireysel hatalar hem hocanın saçmalıkları sonucu bir Salah'ı durduramadık.

Geri
Üst Alt