⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Ve evet, cok rahat 3-5 atacagimiz macta 4 yedik. Forumun futbol bilgisi de teyit edilmis oldu atip tutuyordu herkes. GS zaten vasat ve ilgisiz, fakat bu kadar kotu Trabzonun ligde bizim disinda hicbir takima 4 atamazdi..

GS isi ciddiye almazsa zaten sampiyon olamaz. Her sene boyle macimiz var. Artik bakalim ayni sey olacak mi yoksa bu sene son sene mi..

Leao üzdü. Savic'e verilmeyen kirmizi kart ve bunu tekrarini gostermeyen yayinci kurulusin anasini selamliyorum. Ayni analari guzel reji bizim kirmizida 8 kez gosterdi pozisyonu.

Okan'ın şu oyunu(!) içerisinde kötü görünmeyecek 1 tane adam yok. Osi çıkacak 2 tane atacak herşey süt liman, hoca kral ohh ne güzel memleket. Osi yokken ne olduğunu cümle alem öğrendi hoca. N'olur bırak hoca. N'olur bak. N'olur.!

Leao büyük sıkıntı ne oyuna uyuyor nede oyunu. Salah ı yıldız yaptı.

hoca ile ilk kez ligde böyle tokat yiyoruz
avrupada oluyordu ama ligde olmamıştı
bu maçlarda senaryo benzer gelişti hep. 2 farkı görünce takım salma yapıyor

En son ne zaman bu kadar caresiz ve teslim oldugumuz maci hatirlamiyorum (ligde)

Yönetim bile isteye yanlış transferler yaparak bu takımın kan kaybetmesine izin vermiştir. Okan hoca da şapkadan tavşan çıkran birisi olmadığı için işin sonu belli.

Salahın kalitesi eşittir bizim tüm takım..
Hain dursun sana öyle küfürler ediyorum ki
Ama sadece sen değil al okan denen yetersiz ve polyana dünyadan bir haber taraftarıda defolun gidin şu takımdan.salın ulan şu klübü artıl salın defolun gidin..
Salah ı bize koysak şimdi bütün maç küfür ediyorduk kendisine

Yaylalar ı verirsen şov yapar tabi. İçerdeki lpool maçında gördük salahı

Şu maç için son sırada laf edilecek adamlardan birisi bence
Bu mac icin yorum yapmiyorum. 2 senedir söylüyorum. Bu mactada iyi sayilmaz. Bu takimin yükeslise gecmesi icin orta sahayi düzeltmeli. Birde leminanin gitmesini isteyenler var. Lemina olmayinca orta saha hic yok. En orta iyi sahamiz 33lük arada adalesi atan oyuncumuz. Gerisini siz düsünün.

Son düzenleme:
vallah canım sıkkın. o oynamış bu oynamış, bu neden alınmamış onların tahlili hiçbir halta yaramayacak şekilde 40 kere yapılır burda. benim en çok canımı sıkan sahada kız takımı gibi ezilmemiz. trabzon tüm maç vura vura oynadı, savic resmen hakemin markajcısı gibiydi, bizde başta jöleli boksör bozuntusu olmak üzere kimse ağzını bile açmadı ödlek hakeme. osimhen'in varlığındaki gibi 1.5 kat kadro farkı yapmazsan böyle konsantrasyon farkı olan hemen her maçı kaybedersin tabi. herifler hem sahada bizden maçı daha çok istedi, hem de kafada. bilmiyorum bu farkı yaratan esas etmen formayı gerçekten topu ısıracak adamlara vermememiz mi ama rölantide top oynayıp şu trabzon'dan çıkacak kadar kaliteli 1 takım olmadığımızı ispatladık. 1-0 olmuş, 4-0 olmuş çok mühim değil, hatta doğru değerlendirebilirsen belki 4-0'da çok daha hayır da vardır ama bu kafayla gidersek bile isteye kadroyu zayıflatan ts-fb'yi değil ama bjk'yi arkamızda tutmamız imkansız. geçen haftanın mazereti 3 gün önceki şl maçıydı, şu maçın doğru analizi yapılmazsa sene sonu çok adam camiasız kalır.

Daha jeke deplasmanindan da en az 3 yiyecez. Hele barcadan 5altini basari sayarim

gs rezil olup yenilecek

fb eyüp'e fark atacak lig yarışı baştan başlayacak

milli ara zehir olacak

has gsliler bunun olacağını çok iyi biliyordu ;D
Zaha ve ziyech'i gönderip tekrar leao ve sane ile aynı herifleri türden belaları almamıza ne diyorsun. Bu akılsızlığı gs'den başka dünyafa yapacak takım var mı

6 kasım zamaninda fbliler "ya 30 kasım olsaydı" diye espri yapiyorlardi. Ts bugun 4 isabetli şut atmiş. Simdi soruyorum ya 10 şut atsalardı @ugurcan61
ugurcan mı defans yapcak, 3 gölü de böyle yedik.
Untitled-1.webp

Konuşacak birsey yok ,bugünden ders almanın tek yolu ,komple yenilenme ,haziran ayında olmasi gereken teknik kadro değişimi bugun olmali

Geri
Üst Alt