Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salah ı bize koysak şimdi bütün maç küfür ediyorduk kendisineSalahın kalitesi eşittir bizim tüm takım..
Hain dursun sana öyle küfürler ediyorum ki
Ama sadece sen değil al okan denen yetersiz ve polyana dünyadan bir haber taraftarıda defolun gidin şu takımdan.salın ulan şu klübü artıl salın defolun gidin..
Bu mac icin yorum yapmiyorum. 2 senedir söylüyorum. Bu mactada iyi sayilmaz. Bu takimin yükeslise gecmesi icin orta sahayi düzeltmeli. Birde leminanin gitmesini isteyenler var. Lemina olmayinca orta saha hic yok. En orta iyi sahamiz 33lük arada adalesi atan oyuncumuz. Gerisini siz düsünün.Şu maç için son sırada laf edilecek adamlardan birisi bence
ligdeki 16 takım arkada bu kadar boşluk vermez çünkü normal sonuç olurBu TS fb'ye jk'ya domalır görürsünüz.
Biz de mal gibi 4 yememizle kalırız.
Zaha ve ziyech'i gönderip tekrar leao ve sane ile aynı herifleri türden belaları almamıza ne diyorsun. Bu akılsızlığı gs'den başka dünyafa yapacak takım var mıgs rezil olup yenilecek
fb eyüp'e fark atacak lig yarışı baştan başlayacak
milli ara zehir olacak
has gsliler bunun olacağını çok iyi biliyordu![]()
ugurcan mı defans yapcak, 3 gölü de böyle yedik.6 kasım zamaninda fbliler "ya 30 kasım olsaydı" diye espri yapiyorlardi. Ts bugun 4 isabetli şut atmiş. Simdi soruyorum ya 10 şut atsalardı @ugurcan61
barış kötü de olsa defansa yardımı oluyordu leao da o yokLeao büyük sıkıntı ne oyuna uyuyor nede oyunu. Salah ı yıldız yaptı.
En son ne zaman bu kadar caresiz ve teslim oldugumuz maci hatirlamiyorum (ligde)