⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Gerçekten de bu takım Icardi ve Osimhen ile gitmiş 4 sezondur. Fark yaratan santraforlar olmadan takke düştü kel göründü. Bu kadar çaresiz bir görüntü olamaz, bu kadar çözüm üretmekten yoksun bir antrenörlük olamaz. Her sezon bizi şu stadda rezil etmelere doymadı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane ve Leao önde baskı oyunu için kesinlikle uygun profiller değil, önde basma olayını anadolu maçları hariç bırakmak zorundayız aksi taktirde Barcelona maçı için çok sıkıntılı hislere sahibim.
Leao da Leao 3 ay takıldılar buna, dünyada kalan tek oyuncu Leao gibi başka seçenek bırakmadılarki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray. Bu takımı sevmeyenin 7 sülalesine
Takımı sevmekte sıkıntı yok Eraycım

Ben GS üzerinde görülen bireyleri ve ona biat edenleri sevmiyorum ok

Benim tek gayem GS

Keşke biz yanılsak da sen haklı çıksan

Ama göz göre göre eriyoruz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 dakikayı nasıl tamamladığını anlayamadığım çok fazla oyuncu var

İşin daha da kötüsünü söyleyeyim dostlar. Bu trabzon belki de bu senenin tek derbi galibiyetini bize karşı almış oldu o kadar kötü takım skor ve bizim mallığımız aldatmasın ben bjk ve bitik denilen fb nin bu trabzonla berabere bile kalacaklarını sanmıyorum yaylana yaylana 3 er puan alır giderler haberiniz olsun. Maç 3-0 iken bile bir gol yese açılıp gidecek bir takım görüntüsündelerdi. Bize gelince oyuncu bazlı konuşmaya gerek yok artık 5 sene oldu hala bir sistemi yok bu takımın paldır küldür bir futbol var Okan hoca seviye atlayamadı/atlatamadı.

Ya bir takım düşünün sezon ortasında giden teknik ekibinden birisi yerine bir tane adam bile almadı.

O derece ucube bir teknik heyet kadrosu var abi. Koca Galatasarayın teknik heyeti şu

Yılmaz Yüksel
Maç ve Performans Analisti
Serhat Doğan
Ali Yavuz
Furkan Uçar

Nasıl analist bi bunlar çıksın biri açıklasın lan. Takım sürekli yapmaamsı gereken taktikle çıkıyorsa bu dallamaların ne işi var takımda.

Şampiyonluk degil bak, organize bur oyun icin kaç paralık transfer yapacağız daha?

Oynatmayagin adamı ne demeye aldırıyorsun ulan okan

Bu gece bu herif istifa etmezse bu takım şampiyonlar liginde yine deplasmanlarda rezil olacak
Ligde yine şinanaylar dinliycez beşiktaş kocaeli deplasmanlarında

Bu gece bu herifi kovun bitirdi bizi

torreira - sara
~~~yunus~~~

+ Leao Deniz Sane ve önde baskı. Onu da sadece az biraz Yunus yapıyor haltar arası 60 metreye çıkıyor. Adamlar rahatça çıkıp büyük boşluklar buluyor. Ve kenarda bunu izleyen adam kendine teknik direktörüm diyebiliyor. İnanılmaz yaw.

Eskisi gibi hücum pres de yap(a)mıyoruz ama yine geride eksik (Hatta bomboş!) yakalanıyoruz. Bu durum sürdürülebilir değil; sürerse de fena hezimetler kaçınılmaz olur. Ha, bana sorulsa, sadece Osimhen ve Lemina sahada olabilse, bu maç özelinde senaryo çok farklı olurdu ama kulübün 'futbol aklı' bu durumları da düşünüp tedbir almakla mükelleftir. Böyle planlama zavallılığıyla çöküşü kaçınılmaz gördüğümü hep söylüyorum; bu sezonu da bir şekilde çıkarsak diyorum ama zor görünüyor maalesef...

Takımı sevmekte sıkıntı yok Eraycım

Ben GS üzerinde görülen bireyleri ve ona biat edenleri sevmiyorum ok

Benim tek gayem GS

Keşke biz yanılsak da sen haklı çıksan

Ama göz göre göre eriyoruz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ula sana mı sövdüm. TS lilere sövdüm.

Geri
Üst Alt