- 17 Ağustos 2009
- 44.730
- 33.918
- 3.618
Doyan takım ilk 4 haftayı o kadar iştahla oynamazdı. Bu başka bir pısırıklık. Yönetimden tüm takıma tesir ediyor her yerde kulübü ezdirdikleri için.Mert abi takım da doydu Okan Buruk da doydu normal değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doyan takım ilk 4 haftayı o kadar iştahla oynamazdı. Bu başka bir pısırıklık. Yönetimden tüm takıma tesir ediyor her yerde kulübü ezdirdikleri için.Mert abi takım da doydu Okan Buruk da doydu normal değil mi
İştahla oynadığımız söylenemez Osimen haricindeDoyan takım ilk 4 haftayı o kadar iştahla oynamazdı. Bu başka bir pısırıklık. Yönetimden tüm takıma tesir ediyor her yerde kulübü ezdirdikleri için.
Ama Okan hocanın da artık gitmesi gerçeğini değiştirmiyor Renkdaş yönetim zaten yok hükmündeOkan hoca bok gibi oynatmistir doğru. Ama bu Dursun denilen adamın neyine guveniyorsunuz okani gönderince riekierink tarzı birini alır. Hem ucuz olur der
Gidince iyi hoca geleceğinden emin miyiz? Transfer yapamayan Yönetim iyi hoca alamazAma Okan hocanın da artık gitmesi gerçeğini değiştirmiyor Renkdaş yönetim zaten yok hükmünde
Gol atamayan adam geçemeyen Leao da olmaz Tolga abiLeao bek kovalamaz abi zaten. Bek kovalayan leao mu olur.
Noldu Sarper im şimdi anladın mı neden beraberliğe maça çıkmam dediğimiGol atamayan adam geçemeyen Leao da olmaz Tolga abi
Yahu leaoyada verdiker geniş alanı saneyede veridiler geniş alanı..Salah ı bize koysak şimdi bütün maç küfür ediyorduk kendisine
Yaylalar ı verirsen şov yapar tabi. İçerdeki lpool maçında gördük salahı
Maç bir daha oynansın yine kabul etmem berabereyi Tolga abiNoldu Sarper im şimdi anladın mı neden beraberliğe maça çıkmam dediğimi
Hücum planımız ne. Leao ya at 5 kişiyi geçsin gol atsın mı. Leao hazır değil bok gibi. Ama td den kötü kimse yok
Yönetim gitmeli zaten ama bu yönetim Galatasaray taşınmazlarını birilerine peşkeşi bitirmeden gitmez maalesefGidince iyi hoca geleceğinden emin miyiz? Transfer yapamayan Yönetim iyi hoca alamaz
Salah a gelen leao ya gelse atamazdı kabul.Yahu leaoyada verdiker geniş alanı saneyede veridiler geniş alanı..
Sadece boş alamdamı aldı topu..pasları top hakimiyeti futbol zekası son vuruşları adam fark yarattı fark..35 yalında bu adam.
Hala görmüyorsunuz bizim çoğu oyuncun yetersiz oluşunu..
Çıkarsın ama yenemezsin kardeş.Maç bir daha oynansın yine kabul etmem berabereyi Tolga abi
Her maça kazanmak için çıkarız
Bizim ilk yedigimiz golü izleyememistim eve geç geldiğim için, adamlar kendi yarı sahasının ortasında topla buluşmuş ve bizim tüm takımın önünde. Taktiksel bir deha kenardakiBu Trabzon bizden başka kimseye bu skoru bulamaz. Çok defoları var biz gaza getirdik adamları. Taktik teknik bireysel oyuncu bazında çok problem var ama en büyük problem Leao ne oyuna uyuyor nede yürüyecek hali var. Bugünkü skorun mimarıdır.
YapardıSalah a gelen leao ya gelse atamazdı kabul.
Ben bizim topçular iyi falan mı dedim abi bu neyin yorumu
Bugün Salah bizde olsa Bi bok yapamazdı bu çok net
sorun defans zaten düzenli gol yiyoruz hem de en az 2 tane, isterse defansa van djik alalım, sorun defans sistemi benceBu maç osimhende olsa kurtaramazsın kendi başına 2 gol atsa 4 yedin yerdin zaten.