⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor 4-0 Galatasaray | MS | 19 Eylül | beIN Sports 1

Oynat artık aldırdığın stoperi

SM-S931B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynatmaya aldırmadı ki bunları. Daha doğrusu Dursun oynayacak adam almadı. Alınan adamlar hep Apo'ya yedek, Lemina'ya yedek, Yunus'a yedek. Sara'ya yedek bile yyok. Davinsonun yedeği yok. E bu takım zaten bitikti geçen sene, bu yıl nasıl ayakta kalacak.

Sorunun futbolcularda değil teknik ekipte olduğunu anlamıyor bazı taraftarlar. Galatasaray top oynamıyor sistem takımı değil bireysel kalite ile son iki yıldır bir şeyler yapmayı başarıyoruz. Artık bunu anlamanız için ne olması gerekiyor. İddaa ediyorum aynı orta saha ile bjk deplasmanına çıkalım isterse osi olsun forvette hiç fark etmez tinerciler ilk yarı üçlük yapmazsa bir daha foruma girip yazarsam namerdim. Abi böyle bir orta saha kurgusu yok. Yunustan on numara olmazz olmazzz abi kesinlikle olmazzzz bunu anlaman için daha kaç kere içimizden geçicekler. Süper kupa maçında yunusu o bölgede oynattın sonucu hepimiz biliyoruz. Biz bunları tv den görürken yada stadyumda görürken sen kenarda nasıl göremezsin arkadaş sen nasıl bir teknik direktörsün kafayı yicem ya senin bu orta sahaya takıntın nedir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım kötü, hoca da kötü eyvallah. Yenilgiyi de ha ettik.

Ama bu hakem ve VAR' da bir çift söz etmek lazım maçın skorundan bağımsız. Bize veya rakibe leyhte/aleyhte verilen verilmeyen faulleri, sarı kartları geçtim. Hadi onlar yorum hatası diyelim.

Sen nasıl iki net kırmızılık pozisyona sarı verirsin? Saviç'in gelişi, kayışı ( hatta atlayışı ) tabanına nasıl sarı verirsin? Lesley'in adamın dizine tabanla sert girmesine gözünün önünde nasıl sarı verirsin? Sen kör müsün? Korkak mısın?

VAR'dakiler de ayrı rezalet. Sane'nin pozisyonuna çağırmıyorsun, Lesley'e çağırıyorsun. Sane'nin pozisyonunda ne gördünüz de çağırmadınız? Yabancısı da yerlisi de aynı arkadaş. Çay mı içiyorlar, çekirdek mi çitliyorlar monitör başında.

Trabzon niye 5 haftadır patır patır sıçan Onuachuyu oynatmamış Dju almışlar ve bizim maçta oynatmışlar

Ya da Aral’ı neden oynatmamışlar

Bu bile başlı başına bazı şeylerin cevabı hem Abdülkerim hem Sara 11 başladı hoca kendi kendine yaptı

Sorunun futbolcularda değil teknik ekipte olduğunu anlamıyor bazı taraftarlar. Galatasaray top oynamıyor sistem takımı değil bireysel kalite ile son iki yıldır bir şeyler yapmayı başarıyoruz. Artık bunu anlamanız için ne olması gerekiyor. İddaa ediyorum aynı orta saha ile bjk deplasmanına çıkalım isterse osi olsun forvette hiç fark etmez tinerciler ilk yarı üçlük yapmazsa bir daha foruma girip yazarsam namerdim. Abi böyle bir orta saha kurgusu yok. Yunustan on numara olmazz olmazzz abi kesinlikle olmazzzz bunu anlaman için daha kaç kere içimizden geçicekler. Süper kupa maçında yunusu o bölgede oynattın sonucu hepimiz biliyoruz. Biz bunları tv den görürken yada stadyumda görürken sen kenarda nasıl göremezsin arkadaş sen nasıl bir teknik direktörsün kafayı yicem ya senin bu orta sahaya takıntın nedir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okan burukun sistem hocası olmadığını iyi futbol oynatamadığını biz de biliyoruz ama şampiyonluk geldikçe mecburuz kendisine. Bu adamdan başarı istiyorsan her eksiğini temin etmelisin yoksa az malzemeden iyi yemek çıkaramıyor.

Trabzon niye 5 haftadır patır patır sıçan Onuachuyu oynatmamış Dju almışlar ve bizim maçta oynatmışlar

Ya da Aral’ı neden oynatmamışlar

Bu bile başlı başına bazı şeylerin cevabı hem Abdülkerim hem Sara 11 başladı hoca kendi kendine yaptı
Senin konuşmaya hiç hakkin yok. Sözünde dur ve affettiğin adamı eleştirmekten Vazgeç

Ekli dosyalar

• WA_1789858987931.webp
    WA_1789858987931.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 16
Senin konuşmaya hiç hakkin yok. Sözünde dur ve affettiğin adamı eleştirmekten Vazgeç
Önceki tüm yaptığı rezil işleri unutup sıfır krediyle tekrar hesap açtım geçen 2 maçta bir şey demedim 3’ncü maç yine kredisi eksiye düştü eleştiriye başladım

Çok büyük kredi için önce şampiyon yapması lazım o kredi bir tek Osimhen de var

Bu sene en kötü maçımız bu olsun desek bile tahminim daha kötüsünüde görürüz

Son düzenleme:
Ders almış mı?

Şunu sorayım şöyle bi süzün

22/23 - 23/24 - 24/25 - 25/26 şu 4 şampiyonlukta en keyif aldığımız hangisiydi ?

Mesela ben 22/23 > 24/25 > 23/24 > 25/26 derim

Geçen sezon o kadar puan kaybettik ki fener bizden daha fazla kaybettiği için şampiyon olduk.

Kocaeli, Samsun, Alanya, Beşiktaş, Trabzon tonla maç sayılır hepsinde de vasat ötesiydik.
Hepsi. Bir yarismadasin rakibinden az hata yapan ödülü alıyor. Hepsinde mutlu oldum.

10 parmak klavyeyi çok güzel kullaniyor yav denilen biri aptalsa tek parmakla yazan birini geçemez.

Tiki takalarla oynayıp kupa alamadiktan sonra hanginiz çıkıp oyun çok iyi diyeceksiniz? Kendinizi kandırmayın burası Türkiye burada ama iyi oyun vardı diyemezsin. Hamzali sezonda ikinarak oynuyorduk. Terimle gelene gecene oyunu domine edip kontradan puanı kaptiriyorduk. Birinde kupa aldın diğerinde alamadin noldu? Kim övüyor o sezonu? Kimse. Ucunda kupa yoksa o sezon coptur. Rakibin de şike yapmadiysa senden az hata yapmıştır bu kadar basit. Yoksa gerçek şampiyon biziz diyen fenerden ne farkımız kalır? İster ağlayın ister zirlayin ucunda kupayı alamadiktan sonra 120 sut çekmişim %90 topa hakim olmuşum bir önemi yok hepsi sayı.

Geri
Üst Alt