Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 8.037
- 2.001
- 1.918
bu rezil takım bu sene ilk 3e girsin başarıdır. öyle rezalet bi kadro kuruldu malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynatmaya aldırmadı ki bunları. Daha doğrusu Dursun oynayacak adam almadı. Alınan adamlar hep Apo'ya yedek, Lemina'ya yedek, Yunus'a yedek. Sara'ya yedek bile yyok. Davinsonun yedeği yok. E bu takım zaten bitikti geçen sene, bu yıl nasıl ayakta kalacak.Oynat artık aldırdığın stoperi
SM-S931B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan burukun sistem hocası olmadığını iyi futbol oynatamadığını biz de biliyoruz ama şampiyonluk geldikçe mecburuz kendisine. Bu adamdan başarı istiyorsan her eksiğini temin etmelisin yoksa az malzemeden iyi yemek çıkaramıyor.Sorunun futbolcularda değil teknik ekipte olduğunu anlamıyor bazı taraftarlar. Galatasaray top oynamıyor sistem takımı değil bireysel kalite ile son iki yıldır bir şeyler yapmayı başarıyoruz. Artık bunu anlamanız için ne olması gerekiyor. İddaa ediyorum aynı orta saha ile bjk deplasmanına çıkalım isterse osi olsun forvette hiç fark etmez tinerciler ilk yarı üçlük yapmazsa bir daha foruma girip yazarsam namerdim. Abi böyle bir orta saha kurgusu yok. Yunustan on numara olmazz olmazzz abi kesinlikle olmazzzz bunu anlaman için daha kaç kere içimizden geçicekler. Süper kupa maçında yunusu o bölgede oynattın sonucu hepimiz biliyoruz. Biz bunları tv den görürken yada stadyumda görürken sen kenarda nasıl göremezsin arkadaş sen nasıl bir teknik direktörsün kafayı yicem ya senin bu orta sahaya takıntın nedir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
frankfurt maçından sorna da aynı mesajlar vardı buradabu rezil takım bu sene ilk 3e girsin başarıdır. öyle rezalet bi kadro kuruldu malesef.
Doğru. Hepsinde direksiyonu çevirmeyi başardı okan hoca ama bu sefer iş daha zor bence çünkü kadro eskidi ve iyi takviyeler gelmedifrankfurt maçından sorna da aynı mesajlar vardı burada
Senin konuşmaya hiç hakkin yok. Sözünde dur ve affettiğin adamı eleştirmekten VazgeçTrabzon niye 5 haftadır patır patır sıçan Onuachuyu oynatmamış Dju almışlar ve bizim maçta oynatmışlar
Ya da Aral’ı neden oynatmamışlar
Bu bile başlı başına bazı şeylerin cevabı hem Abdülkerim hem Sara 11 başladı hoca kendi kendine yaptı
Önceki tüm yaptığı rezil işleri unutup sıfır krediyle tekrar hesap açtım geçen 2 maçta bir şey demedim 3’ncü maç yine kredisi eksiye düştü eleştiriye başladımSenin konuşmaya hiç hakkin yok. Sözünde dur ve affettiğin adamı eleştirmekten Vazgeç
Ilk golü atarsa Bjk maçı da böyle bitebilir.Bu sene en kötü maçımız bu olsun desek bile tahminim daha kötüsünüde görürüz
okan buruk'a allah sabır versinDoğru. Hepsinde direksiyonu çevirmeyi başardı okan hoca ama bu sefer iş daha zor bence çünkü kadro eskidi ve iyi takviyeler gelmedi
Hepsi. Bir yarismadasin rakibinden az hata yapan ödülü alıyor. Hepsinde mutlu oldum.Şunu sorayım şöyle bi süzün
22/23 - 23/24 - 24/25 - 25/26 şu 4 şampiyonlukta en keyif aldığımız hangisiydi ?
Mesela ben 22/23 > 24/25 > 23/24 > 25/26 derim
Geçen sezon o kadar puan kaybettik ki fener bizden daha fazla kaybettiği için şampiyon olduk.
Kocaeli, Samsun, Alanya, Beşiktaş, Trabzon tonla maç sayılır hepsinde de vasat ötesiydik.