⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor - Galatasaray | 20:00 | 19 Eylül | beIN Sports 1

sirk gibi kulüp puan kaybı olursa çıkıp hesap versin hepsi

Kocaeli maçı 11'inin aynısı çıkar gibi duruyor haydi Deniz koçum sapla

20251123_130105.webp

Yeni hoca boost'u ile bir gazla başlarlar ama kendi oyunumuzu oynarsak 3 4 tane atar döneriz.

Oyun olarak daha iyi durumdayiz bu kesin

Lemina ve osimhen’in olmamasi sikinti

Ugurcan eger mental olarak kendini hazirlarsa bu maca ve ayakta kalabilirse maci kazanacagimizi düsünüyorum

Böyle maclarda kaleci de bazi anlarda takimi ayakta tutmali

Gecen sezon ne yazik ki fazlasiyla etkilenmisti trabzon deplasmaninda

Osimhen yoksa puan da yok. Acı gerçek.

Skor düşük kaldığı için gözden kaçıyor; Kocaeli maçındaki iştahı geçen yıl neredeyse hiçbir lig maçında gözlemlediğimi hatırlamıyorum. Büyük bireysel hata yahut şanssızlıklar olmazsa galibiyet bekliyorum.

İyi oynarız ama kazanabilir miyiz bilemiyorum. Çünkü Osimhen'siz gol atmakta zorlanıyoruz, Kanat oyuncularımız bu sezon sadece 1 gol katkısı verebilmiş ve Deniz'de çok skorer bir oyuncu değil. Kalede ise Uğurcan'ın sezona başladığı form iyi değil ve bu deplasman mental olarak onun için zorlu. Uğurcan'ın iyi performanslarından birisine ve Leao yada Barış'ın maça direkt etki etmesine ihtiyaç var galibiyet için.

Son düzenleme:
osiyi götürmememiz lazımdı ,cok severim osiyi ama parasının nijeryalılar degil kulübünü verdigini anlamalı bir şekilde.

Skor düşük kaldığı için gözden kaçıyor; Kocaeli maçındaki iştahı geçen yıl neredeyse hiçbir lig maçında gözlemlediğimi hatırlamıyorum. Büyük bireysel hata yahut şanssızlıklar olmazsa galibiyet bekliyorum.
Durust olmak gerekirse bu olaya bende şaşırdım sadece kocaeli degil akbil dahil bence hepsinde iyi oynadık pozisyon ürettik, ve bireysel hatalardan yedik sadece golleri
Geçen yil nisan ayında düşmeye başlayan takim mayısı getirememisti !!
Ucl takimlari cok hirpaliyor fakat hoca israrla 12 13 kişiyle butun seneyi götürmek istemese belki ligi daha rahat goturecez daha az takılacaz
Hep ayni ornegi veriyorum arteta 3 4 tane ayri kulvarda maça cikiyor takimi ve istisnasız tum oyuncuları kullanıyor, bizim hoca bunu sadece lafta yapiyor ta ki oyuncular sakatlaninca yada cezali olunca mecbur oynatiyor sonrada bu adam neden formsuz oluyor !
Lazyo macinda misal nasil oynatacak merak ediyorum ,gecen sene planı yoktu

Geri
Üst Alt