- 29 Ocak 2023
- 17.118
- 9.659
- 1.203
sirk gibi kulüp puan kaybı olursa çıkıp hesap versin hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvah solda eren mi bittik nwakeme zamanlarındaki maçtan geliyoKocaeli maçı 11'inin aynısı çıkar gibi duruyor haydi Deniz koçum sapla
yok jacobs oynar o maç ama eren'de iyiydieyvah solda eren mi bittik nwakeme zamanlarındaki maçtan geliyo
Folcarelli de batagov da oynamazonlar folcarelli, biz sara'yla başlarsak galibiyet şansımızı %5 olarak hesaplarım. ugo oynamalı ve iyi oynamalı.
SessizSerkan Çalık vardı o model bir maç beklemekten başka çare kalmadı
Net hatırlıyorum; 2 gol 3 asist yapmıştı. Öyle de tevazu sahibi bir arkadaşımızdır; övünmüş gibi olmasın diye detaya inmediği anlaşılıyor!..Bu arada, Atletico maçı 19 Eylül, ondan eminiz. @Aybars Ay sağ bek oynamış o maçta
Durust olmak gerekirse bu olaya bende şaşırdım sadece kocaeli degil akbil dahil bence hepsinde iyi oynadık pozisyon ürettik, ve bireysel hatalardan yedik sadece golleriSkor düşük kaldığı için gözden kaçıyor; Kocaeli maçındaki iştahı geçen yıl neredeyse hiçbir lig maçında gözlemlediğimi hatırlamıyorum. Büyük bireysel hata yahut şanssızlıklar olmazsa galibiyet bekliyorum.