⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor - Galatasaray | 20:00 | 19 Eylül | beIN Sports 1

bizim beyefendiler puan farkının 6 olmasından sonra bu maçta 3 yiyip otururlar aşağı gibi ;D
Gecen sezon milli ara onceleri tatsiz diye aklimda kaldi, o maclarda bayik uretmeyen top oynadik diye hatirliyorum (belki yanlis hatirliyorum, biri kocaeliydi galiba hatta)

Feneri ana rakip gorerek 6 puan diye kafalarinda yoktur umarim, cunku puan farki 1 en yakinindakiyle.

Kazanmamiz lazim.

Gecen sezon milli ara onceleri tatsiz diye aklimda kaldi, o maclarda bayik uretmeyen top oynadik diye hatirliyorum (belki yanlis hatirliyorum, biri kocaeliydi galiba hatta)

Feneri ana rakip gorerek 6 puan diye kafalarinda yoktur umarim, cunku puan farki 1 en yakinindakiyle.

Kazanmamiz lazim.
1 pt beni bozmaz can abi

Trabzon başkanının GS maçları öncesi konuşası geliyor.

Ertuğrul Doğan temcit pilavını almış gelmiş yine A Spor'da konuşuyor. Yok GS şöyle yaptı böyle yaptı. Gündem yaratmaya, taraftarı konsolide etmeye çıkmış ekrana.

Ertuğrul Doğan temcit pilavını almış gelmiş yine A Spor'da konuşuyor. Yok GS şöyle yaptı böyle yaptı. Gündem yaratmaya, taraftarı konsolide etmeye çıkmış ekrana.
Sabaha kadar konuşsun 4 atıp dön lafları boşa düşsün o zaman. Güç farkı bariz.

Çok kırılgan takım, iyi başlamamız lazım.

Puan alma ihtimalimiz sıfir gorunuyor

Trabzon kulüp başkanı maç öncesi ortamı geriyor düşmanca bir atmosfer bizi bekliyor biz futbolumuzda sahada cevap vermeliyiz
Kazanacağız bu maçı

Geri
Üst Alt