- 30 Ağustos 2009
- 30.533
- 20.726
- 2.763
Oynamaması daha iyi bizim savunmaya karşı böyle bir an olur idionuachu sakatmış kötü oldu bitikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamaması daha iyi bizim savunmaya karşı böyle bir an olur idionuachu sakatmış kötü oldu bitikti
Gecen sezon milli ara onceleri tatsiz diye aklimda kaldi, o maclarda bayik uretmeyen top oynadik diye hatirliyorum (belki yanlis hatirliyorum, biri kocaeliydi galiba hatta)bizim beyefendiler puan farkının 6 olmasından sonra bu maçta 3 yiyip otururlar aşağı gibi![]()
1 pt beni bozmaz can abiGecen sezon milli ara onceleri tatsiz diye aklimda kaldi, o maclarda bayik uretmeyen top oynadik diye hatirliyorum (belki yanlis hatirliyorum, biri kocaeliydi galiba hatta)
Feneri ana rakip gorerek 6 puan diye kafalarinda yoktur umarim, cunku puan farki 1 en yakinindakiyle.
Kazanmamiz lazim.
Katilmaktayim, en kotu beraberlik de okey ama tam hazir olmayan trabzonu daginik yakalamisken almamiz cok iyi olur. Benim icin corum beraberligini telafi eder.1 pt beni bozmaz can abi
4-1 4-2 gs alımlar
Sabaha kadar konuşsun 4 atıp dön lafları boşa düşsün o zaman. Güç farkı bariz.Ertuğrul Doğan temcit pilavını almış gelmiş yine A Spor'da konuşuyor. Yok GS şöyle yaptı böyle yaptı. Gündem yaratmaya, taraftarı konsolide etmeye çıkmış ekrana.
Mert abi kolay mı Trabzonspor deplasmanında 4 atmakSabaha kadar konuşsun 4 atıp dön lafları boşa düşsün o zaman. Güç farkı bariz.
sarper abi 5 atmışlığımız varMert abi kolay mı Trabzonspor deplasmanında 4 atmak
Kolay değil yine de Nedim Vurduran abisarper abi 5 atmışlığımız var
Kemal Sunal'ın Filmi'ndeki gibi Nedim Verip Duran anlamı da çıkar reis yavKolay değil yine de Nedim Vurduran abi
Futbol da ne olacağı belli olmaz reis.Kolay değil yine de Nedim Vurduran abi
Futbol da ne olacağı belli olmaz reis.