⚽ SL 26/27 H:6 | Trabzonspor - Galatasaray | 20:00 | 19 Eylül | beIN Sports 1

batrakova 30 verip yine yunus mu oynayacak 10 noda. kanatta oynasın işte yunus.

Osimhenli ya da osimhensiz farketmez, oynadığımız takım çok da matah bi takım değil bu maç alınacak

Mazeret kabul edilemez

rakibin stoperler kötü , bekler sadece hucum yapabiliyor ona rağmen senin elinde leao gibi birebirde zaten defans yapan beki bile patlatan biri var yani bekle kontra kovala osleri de yok daha hiçbir maçta osyi alamadılar , bir tane 35lik salah olunca bir şey olmuyor böyle adamı biz 15-20 sene önce alıp şampiyon oluyorduk , o devirlerde geçti yani.Mazeret falan yok çıkıp yenicen , yenemezsen de osi falan değil iyi oynamamışsındır o yüzden yenemişsindir yani.tsyi falan büyütmeye gerek yok ts bu maç yenemezse şehir yok olacak deseler bile yine senin kötü gününde olman lazım , kendilerine bağlı bir durum değil

batrakovun gs kariyeri bitmistir bence

hele osimen iyilesince bir daha hic forma yüzü göremez

sakatlik olmadigi sürece su ileri hat hicbir zaman degismeyecek

osimen
leao yunus bay​

Oralar Trabzon'da yazış tarzın benziyo 😀 Bizim Azerbaycanlı kız arkadaş vardı kankam yanlış anlaşılmasın 😀 Ben bunu sürekli zorbalıyodum 😀 Yemek yaparken saçından tokasını alıyodum Nerdedir anlamında Hardadır Hardadır diye soruyodum o da bana ebenin yanındadır yanındadır diyodu 😀
Ve sonrasında Murat.

Trabzonun bu kadar kucumsenmesi de garip bu forumda. Adamlarda orta sahada Fabinho, sag acikta Salah, ileride Onanchu ve aldiklari genc yetenek var. Defansta da tecrubeli topcular var, iyi oynayabilen Muci var. Yani tam ne açıdan yorum yaziliyor anlamadim ama bu macta 1 puan bence gayet makul.

Bizim takimda Osimhen olmadiginda ne yaptigimizi bilmiyoruz, Baris gibi futbol IQ'su olmayan ve sezon basindan beri rezalet oynayan bir adam ilk 11'de olacak. Yunus ve Torreira disinda formda oyuncumuz yok resmen, yeni aldigimiz ve full 90 dk daha oynatamadigimiz Leao'dan maci kurtarmasini bekliyoruz. Sane gibi bir silah var ondan da kimse memnun degil..

Tek umudum Trabzonun defansta acik vermesi ve bize erken gol hediye etmesi. Yoksa isimiz cok zor, Sporting macinda dagildik bu mac da ona benzer bir mac olabilir malesef.

ilk yarı bu sefer skor bulamazsak puan kaybı bana göre kesin olur. ts ilk yarı gol atarsa döndüremeyiz yunus, leao bunların 2. yarı zaten pili bitecek.

Cok seviyoruz filanda osimhenin hicbirsey olmamış gibi ebesinin nikahına milli takima gitmesi hic profesyonel degil

Olması gereken kadro
1789814775152.webp

muhtemel 11
1789814834779.webp

Geri
Üst Alt