Nedim Tokuyucu
İmparator
Ligler süresiz iptal edilmeli
olmayan şey niye ısrarla hem milli takımda hem de bizde deneniyor. olmuyor işte bu ısrar niye abi
Adam kayırma ve adaletsiz forma dağıtımıolmayan şey niye ısrarla hem milli takımda hem de bizde deneniyor. olmuyor işte bu ısrar niye abi

?osi dogru duzgun antreman yapmiyor
?
sakat sakat mı antrenman yapsın
dün çıkmış işte antrenmana
Sözde ts macinda oynamak isteyen topcu dune kadar nigerialarda ne iṣi vardi sami? Hep bi muhalefet olma?
sakat sakat mı antrenman yapsın
dün çıkmış işte antrenmana
Bunlar hep iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Kim sakat kim değil kim ne zaman dönecek tamamen muhabirlerin vicdanına terkedilmiş durumdayız. Okan Buruk'u bir noktada kayıtsız şartsız desteklememin bir sebebi de bu. Adam gerçekten yalnız başına çalışıyorSözde ts macinda oynamak isteyen topcu dune kadar nigerialarda ne iṣi vardi sami? Hep bi muhalefet olma
Gercekten sakat ise de tedavi surecini burda gecirebilirdi herkes gibi 5gunluk iznini aldiktan sonra!!
Orasi oyle 4 senedir baskani yonetimi olmayan bir kulupte ama bu gevsekligin bizzat sebebide hoca ,çünkü oyunculara hakedenede etmeyenede bol keseden izin veriyor,bize gelen oyuncu iyi biliyor az idman bol tatil var ,osi de bunu cok iyi cozmu ve bana gore iyi niyeti suistimal etmeye basladi takim istda idman yapiyor sakatlar tedavi görüyor ama osi yaninda silahlı korumalarla nijerya sokaklarinda geziyordu düne kadar ,şunu avrupada hicbir kulupte yapamaz bizde yapiyor üstüne 21 milyon aliyor cunku kendisini vazgeçilmez olarak görmeye basladiBunlar hep iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Kim sakat kim değil kim ne zaman dönecek tamamen muhabirlerin vicdanına terkedilmiş durumdayız. Okan Buruk'u bir noktada kayıtsız şartsız desteklememin bir sebebi de bu. Adam gerçekten yalnız başına çalışıyor
Barcelona maçında olur. Ben sürekli o maçı düşünüyorum. Çok büyük maç olacak.Neden bilmiyorum ama bu sezon maçlar için içim kıpır kıpır olmuyor
Okan hoca devre arasi batrakov bize gore degil istemiyorum derse tepkiniz ne olur