GSCimbom
⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1 Sayfa 112

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
34,9K
Sayfa
112/113
Barışa atılan tokat var. Net tokat var hemde gözünün önünde oluyor.

Hem demirbayın hemde ali denen itin tokatı da net kırmızı. İkisi de gözünün önünde.

Ayrıca portekizli sana da koyduk mu
Tokatlar sari kart eger fb macinda degilse ama onlarida vermedi dogru ama
2 tane cok bariz olay vardı biri dayının foulu sari yedi ayağını çekmese kırmızıydı zaten
Lucasin kirmizi zaten aponun hediyesi malum

Sane ve Leao malesef bize acı çektiriyor. Leao belki birkaç maç ağzımıza bal çalar ama Sane bitti artık. Sane takıma zarar veriyor top kayıpları ile. Bir de Sara var ki bugün ilk ıslıklar geldi. Bir daha ki sefere yuhalanır.
Leao toparlar gec açılan bir adam ayrica okanin ne oynattigini cozemedi bence adam
Sane ise önünde hedef kalmadi eger gaza gelir klopp beni seçsin diye kasarsa yine tek basina mac alir ama saneyi ona uyaracak kim var bilemiyorrum

Maç hakkımızdı... hakkımızı aldık... barış bek oynadığında işte oynuyor sıpa... leao kıpırdan oğlum biraz... oyun olarak hep iyiydik ama şu gol atma işini becermek lazım artık... saçma sapan son tercihler kırıyor hep bizi... bir de bu maç 10 kişi kalınca sara çıkardı batrakov değil...

Takimi tebrik ederim ama oyunsal anlamda zaman zaman iyi paslasmalar olmasina ragmen cok kopuk bir oyun sablomuz var.
Kanatlari kullanamayan bir teknik heyetten bahsediyoruz. Sane'den ne zaman verim alacagiz? Leao tam hazir degil ancak gole daha yakin pozisyonlarda degerlendirirsek kesin gol atmaya baslar.

Sanki 433 sistemi daha uygun gibi ama hoca bunu gormuyor bence.

Sezon başından itibaren tum maçlar lazyo maci harici iyi top oynadık özelikle ilk yarıları,fakat biz neden gol atamıyoruz okadar net pozisyon buluyoruz ama topu sokamiyoruz bu normal degil

Full savunma yapmaya çalıştığımız ilk dakikada golü yedik baskı ve hücum yaptığımız kalan 89 dakikayı domine ettik. Torreira'nın saçma hatasına kadar çok kolay bir maç oluyordu ve Osimhen'siz bile rahatça bitirecek gibiydik ama sonrasında maçın şekli değişti. Sonuç olarak böyle hikayeli galibiyetler güzel ve önemli oluyor. Barış Alper maçın yıldızıydı ve hak ettiği golü atması harika oldu umarım eski performansına bu maçla dönmeye başlar. Batrakov'u da çok beğendim oyundan ilk çıkması kesinlikle yanlıştı.

Takım oyuncularının gereksiz çalım gereksiz topla hareketlerine ne zaman dur denecek bilmiyorum.

He maç en az 3 tane bile isteye bu tür saçmalık yaşıyoruz.
Davinsonun da topu şuursuzca uzaklaştırması var. Arkadaşım boş adam varsa ona verirsin arkanı görmediğin pozisyonda o tür hareket ya-pa-maz-sın.

Ha bundan vaz geçecek miyiz. Bunlar düzlecek mi?

Yok.

Sorun burada başlıyor işte halı saha maçı gibi kimsenin umurunda değil bu işler.
Abdülkerimin topu gerksiz dürtmerleri, arkaya adam kaçırmaları, uğurcanın, musleranın ısrarla göbeğe yerden yumuşak pas atma sevdası.
Pas imkanı varken ısrarla topla oynamalar.
Düzelmiyor abi bak düzelmiyor işte.
Bunu düzeltecek olan da ben değilim yani.

ya şu kodumun sporunun çok basit bir yönü var ya

mücadele edeceksin, ne kadar yetenekli olduğundan bağımsız çarpışacaksın, omuz koyacaksın, adamını takip edeceksin, topa korkmadan gireceksin, dünyada sadece Messi'ye verilmiş bir hak var başka kimse de yok

Leao böyle korkuluk gibi dikilip eli belinde oynamaya devam ederse anca 2. lig takımlarına karşı iş yapar.

Yediğimiz kırmızı karttan önce apoya faul var, ayrıca sarı kart verilmiş pozisyona var karışabiliyor mu onu da anlamadım, pozisyon öncesi apoya yapılan faul de hiç gösterilmedi.

Yıllardırr yapılan torreira kırmızı görmüyor algısı da çökmüş olldu kariyerinde 3-4 kırmızısı ollan adam ne hikmetse kırmızı görmüyormuş, bu şekillde kazanmamız da gayet güzel oldu.

Geri
Üst Alt