GSCimbom
⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 26/27 H:7 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | MS | 9 Ekim | beIN Sports 1 Sayfa 114

Alper Altun ·

Cevap
2,3K
Okunma
36,2K
Sayfa
114/114
torreira’nın kırmızı kartı şaka mı?
Ne var orada son adam diye mi verdi
Bileğine müdahale mi etmiş anlamadım ben orada adam kıçı dönük Takla derken milimetrik temas etti diye mi kırmızı kart verdiler şaka gibi olay ya
Bariz gol şansı diye değerlendirdiler. Ama öncesinde sarısı olan kasimpasali topcunun biri koşarak taban gösterip faul yaptı ve oyundan atamadilar. Bizden önce Kasımpaşa 10 kişi kalmaliydi

Stadyumdaki taraftar bir nevi biz tüm taraftarların psikolojisini temsil ediyor. Osimhen yedek kulübesine geldiğinde çıkan uğultuyu sesi duydunuz değil mi? Bütün maç boyunca öyle bir ses çıkmamıştı taraftardan. Bu ne demek biliyor musunuz? Taraftar ne hocaya ne takıma güven duymuyor, sadece ve sadece Osimhen'e güven duyuyor. Bu kadar açık ve net bir psikoloji analizine fırsat veren bir maç oldu. Osimhen yine girdi ve rakip defansı kucağına aldı. Gol attı atamadı mevzusu değil. Başlı başına bir takım bu adam. 10 kişi kalsak bile eğer sahada Osimhen varsa takımı 10 kişi saymam ben.

Maçın yıldızı net olarak Barış Alper Yılmaz orası kesin. Sağ bekte muazzam oynadı. Amma ve lakin kimse Osimhen ile maç kazandıktan sonra hocalık taslamasın sağ sola! Osimhen ile ben de maç kazanırım. Sen Osimhen olmadığında ne çözüm üretiyorsun bana ondan haber vereceksin. Ben senin hocalığını ona göre değerlendireceğim.

Az daha kendi salaklığımıza puan veriyorduk, çok şükür yine Osimhen bizi bu cendereden çıkardı 15 dakikada. Barcelona maçında ise Allah yar ve yardımcımız olsun. Mümkünse Sara ve Abdülkerim'in olmadığı bir 11'le sahaya çıkarız umarım.
Bireysel yetenek olarak ligin aşırı üstünde olan bir takimimiz var. İstisnasız her takım bizden daha net pas oyunu oynuyor. 3 yıldır yaptığımız pas hataları beni çileden çıkarıyor. Saha yerleşimi, kalitesiz antreman yöntemleri vb etkenleri görüp duzeltecek hoca yok. Galatasaray Avrupa'da kendine kalıcı yer edinmek istiyorsa, Okan buruk gibi sığ fikirli birinin takımı yonetmemesi lazım.

Sane ve Leao malesef bize acı çektiriyor. Leao belki birkaç maç ağzımıza bal çalar ama Sane bitti artık. Sane takıma zarar veriyor top kayıpları ile. Bir de Sara var ki bugün ilk ıslıklar geldi. Bir daha ki sefere yuhalanır.
Hocam leao net daha fiziken hazır değil. Ha mevcut teknik ekip buna çare bulamaz. Ama bu hali bile akşamki maçta 3-0 olacak net pozisyonlar yaratmasına engel olamadı. Sane için ona biçtiği rolü oynayamiyor. İkisde değerli oyuncular. Ama dediğin gibi sane artık Kahraman olacak diye aşırı riski işleri bırakıp, hızının ön plana geçeceği bir rolde sahada olmalı.

Geçmişte değerli olabilir, bugün işe yaramıyorsa ne yapayım değerini. 3 senedir şu takıma alınan her türlü bu tarz kanat oyuncusuna karşı oldum, 5. senemizdeyiz hala kanatta Barış-Yunus-Rashica-Kerem A. gibi koşup basan boğuşan adamlar olduğunda bu takım en verimli oyununu oynuyor. En başarılı Galatasaray dönemlerine bakalım, her zaman bu takımın kanat oyuncuları böyle oyunculardan oluştu. Koşar, basar, mücadele eder, savaşır.

Herkes Keita Keita diye anlatır ama deplasmanlarda veya rakibin fizik koyduğu maçlarda sahadan silindiğini kimse hatırlamıyor. Yetenek olarak çok üst düzey olabilir ama futbolculuk olarak Ümit Davala'nın tırnağı bile olamaz Keita ama bugün hala iki çalım attı diye Keita üf şöyle muhteşem kanattı falan.

Gidip mal gibi Leao'ya 90 milyon euro bağladık, bu paraya tüm takımın çehresini değiştirecek bi 6 veya 8 numara çekebilirdik. Şimdi Leao senin üç kuruşa aldığın Kerem A. veya Barış kadar katkı versin diye bekleyeceğiz.

1791612862930.webp

Torerianın müdahelesinden önce eleman koluyla topu kontrol ediyor ne var görüyor nede medyada gündem oluyor çok ilginç. Bunun üzerine gidilmeli.

Bariz gol şansı diye değerlendirdiler. Ama öncesinde sarısı olan kasimpasali topcunun biri koşarak taban gösterip faul yaptı ve oyundan atamadilar. Bizden önce Kasımpaşa 10 kişi kalmaliydi
bana da bariz gol sansi agir bir karar gibi geldi acaba topuguna kontrolsuz mudahaleden mi atti dedim cunku diger oyuncumuz mudahale etmek icin kosuyordu