ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Euro Futbol | İlk Ya

celutska. Bu adamı hakan balta'nın iyi haline benzettim.Hem uzun hem de ayakları iyi çok da hızlı değil.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Euro Futbol | İlk Ya

Henrique ve Celutska iyi gibi:)

Trabzon pas yapsa kesin golüde bulur. Yanlız hakemler beni korkutuyor. Şike olayı var diye Uefa Türk takımlarının önünü kesmeye çalışabilir.

Şikeden kaçmak isterken şike mi yapacaklar?

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | Devre Arası | 27 Temmuz | Euro F

Hiç Trabzonlu yok statta.. Bizim oynadigimiz Benfica maçina 500 kisi gitmistik.. Bayagi iyi tribün yapmistik.. :)

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | Devre Arası | 27 Temmuz | Euro F

Celutska da çok sağlam oyuncu imajı verdi şu ana kadar.

salman reis yine mi ceza yedin?

trabzon yerli kalitesi düşük bizim çok gerimizdeler yerli olarak. serkan onur ve burak dışında kaliteli yerli oyuncuları yok.ligde işleri zor. 1-2 ilk 11 oynayabilecek yerli alsalar sol beke misal o zaman iyi olurlar lig için

Beyler son 5 dkyı izleyebildim nasıl trabzon iyi oynuyomu yeni transferleri nasıl.

ilk 15-20 dk. bocaladilar ama sonra toparlandilar hocam ben yen' transferler'n' begendim adrian teknik bi oyuncu gibi. sayilmayan goldeki asirtmasi güzeldi henriqede fena oyuncu gibi durmuyo

Trabzonun scout ekibi iyi çalışıyo gerçekten

iyi transfer yapmışlar ama umut bulutu arıyorlar,burak ta o bölgede etkisiz.

Bir macla adamlari bukadar yüceltmeyin.

Zokora disindakileri daha fazla izlemek gerekir.

trabzon yerli kalitesi düşük bizim çok gerimizdeler yerli olarak. serkan onur ve burak dışında kaliteli yerli oyuncuları yok.ligde işleri zor. 1-2 ilk 11 oynayabilecek yerli alsalar sol beke misal o zaman iyi olurlar lig için

en iyi yerli oyuncular Bizde selcuk yekta sabri servet arda gokan zan

servet ile gokan evet cogunuz sasirabilirsiniz ama onlarden iyisi kim var turkiyede toramanmi ?

Colman,Henrique iyi oynuyolar

Geri
Üst Alt