ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | Devre Arası | 27 Temmuz | Euro F

Ligde Halili oynatır gibime geliyor.Rotasyon için dar bir kadroları var.

Halil bana kalırsa Umut'u aratmaz. Vurdu kaçırdıya girerse çıkamaz bir daha Halil. Saç baş yoldurur.

alanzinho yerine engin oynar henrige yerine halil iki ihtimalde de büyük güç kaybeder trabzon

Katılıyorum.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 27 Temmuz | Euro F

Henrique Jajayı aratmaz gibi duruyo

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 27 Temmuz | Euro F

Ts simdiye kladar iyi idare etti. Ben bu kadar beklemiyordum.

bu 10 numero adrian.. adrian ilie mi?

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 0-0 Trabzonspor | Devre Arası | 27 Temmuz | Euro F

Halil bana kalırsa Umut'u aratmaz. Vurdu kaçırdıya girerse çıkamaz bir daha Halil. Saç baş yoldurur.

Umut Halilden çok daha iyiydi bence.En azından takım defansına müthiş katkı veriyodu

Henrique çok çok çok faydalı adam.

Adrian da öyle.

[video=youtube;2VyzII09Hos]https://www.youtube.com/watch?v=2VyzII09Hos[/video]

Adriaaaaaaaaaaaaaaan

Celutska ve Adrian'ı çok beğendim..(Adrian fazla görünmesede)

Defans olarakta zayıflamışlar,sol bekleri iyi gibi duruyor şimdilik ama yedeği bile yok,bu maçta farkettim ki TS nin yerli kalitesi bizden kötü

Tehlikeliydi. Halil oyuna girse artık.

Çok kaliteli değil ama çok etkili bir takım kurmuş, Trabzon forvet arkasındaki üçlü her an pozısyon bulup, gol atıcak gibiler. çoğu topu olumlu kulanıyorlar, gerçek anlamda bir forvet eksikliğini herhalde 5 senedir çekiyordur Trabzon.

Liverpool´da iyi oynadi Trabzon. Ama kendi evinde kötü oynadi demiyim de liverpool'daki gibi etkili olamadi.

Katılmıyorum, Trabzon daha iyiydi bence. Hatta ilk golden sonra 2'yi bulsalardı o gazla 3-4 yapabilirlerdi. L'pool çok dağınıktı o ara.

Umut Halilden çok daha iyiydi bence.En azından takım defansına müthiş katkı veriyodu

Defansif olarak demiyorum, bitiricilik konusunda sıkıntısı vardı Umut'un. Forvetten çok 10 numara oynaması daha doğru olurdu bence.

Geri
Üst Alt