Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre
4-1 Trabzonspor alacak.
4-1 Trabzonspor alacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de ayni kanaatteyim Turk bayraginin oldugu her yerde ,ben de desteklerim kalben bu Fenerbahce bile olsaO tercih biçimi ben holigan değilim ben takımımı desteklerim diğer takımlar beni ilgilendirmiyor..
Ama söz konusu ülke puanıysa fanatiklik yapmam..
Burda olmana bisey diyen yok, hakaret iceren kelimeler kullanma yeter.
Şikeci bir takımı niye tutalım? Futbolun yüz karaları zaten.. Fener diyince orda dururum arkadaş, eğer göz göre göre CL'ye gideceklerse rakibi tutarım daha iyi.
4-1 Trabzonspor alacak.
Şikeci bir takımı niye tutalım? Futbolun yüz karaları zaten.. Fener diyince orda dururum arkadaş, eğer göz göre göre CL'ye gideceklerse rakibi tutarım daha iyi.
Yapma..Ne şikesi..Şİkeyi kişiler yaptı..Fenerbahçe SK yapmadı..Lütfen Kişilerler Kurumları ayıralım.
bu forumun modaratorleri ne zamandan beri tehditlere basladı. kim siniz siz?
modlar tehdit etmez lanya da eder .ilhan cavcavın avukatına selamımı söylüyolardı bi ara
![]()
alsin, 40 sinav cekmezsem neyim4-1 Trabzonspor alacak.
Atar yapma lan.![]()
Maçı izliyoru<. Sanırım Selçuk İNan gittikten sonra TS resmen bitmiş gibi bişi orta sahaya bir türlü geçemiyorlar. 3-4 pas yapsalar elerler ama zor bu kadro ile Zokora çırpınıyor ama Colman hala kötü.
aHH GS ahhh biz oynasak şu Benfica ya ilk maçta 3-4 atar döner Arena da 5 ler yollardık Şaka yapmıyorum. Benfica nın defansı çok ağır. Baros ve Elmander bunlara ne yapardı bilmyiorum.
fb düşecekmi yaaa??? :sad007: