ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

4-1 Trabzonspor alacak.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

O tercih biçimi ben holigan değilim ben takımımı desteklerim diğer takımlar beni ilgilendirmiyor..

Ama söz konusu ülke puanıysa fanatiklik yapmam..
ben de ayni kanaatteyim Turk bayraginin oldugu her yerde ,ben de desteklerim kalben bu Fenerbahce bile olsa

Şikeci bir takımı niye tutalım? Futbolun yüz karaları zaten.. Fener diyince orda dururum arkadaş, eğer göz göre göre CL'ye gideceklerse rakibi tutarım daha iyi.

Yapma..Ne şikesi..Şİkeyi kişiler yaptı..Fenerbahçe SK yapmadı..Lütfen Kişilerler Kurumları ayıralım.

Neyse elendi zaten Trabzon geçmiş olsun ne diyelim..

Şike soruşturması çok tuhaf olacak ola ki Trabzonspor şampiyon olarak tescillenirse ne olacak bilinmiyor..

Feneri,Dünya dışı varlıklarla maç yapsa desteklemem lan insanlık namına.

Şikeci bir takımı niye tutalım? Futbolun yüz karaları zaten.. Fener diyince orda dururum arkadaş, eğer göz göre göre CL'ye gideceklerse rakibi tutarım daha iyi.

bizim hakkımızı yiyen hile ile şampiyon olan ve yine hak etmediği halde ş.ligine giden bir takımı neden destekleyelim değilmi?

Maçı izliyoru<. Sanırım Selçuk İNan gittikten sonra TS resmen bitmiş gibi bişi orta sahaya bir türlü geçemiyorlar. 3-4 pas yapsalar elerler ama zor bu kadro ile Zokora çırpınıyor ama Colman hala kötü.

aHH GS ahhh biz oynasak şu Benfica ya ilk maçta 3-4 atar döner Arena da 5 ler yollardık Şaka yapmıyorum. Benfica nın defansı çok ağır. Baros ve Elmander bunlara ne yapardı bilmyiorum.

Ya beyler durumu öyle bir yere getiriyorsunuz ki sanki siz desteklerseniz Trabzon turu geçecek, desteklemezseniz elenecek. İzleyin maçınızı işte güzel güzel ne tartışıyorusunuz bu saatte te ALLAM.

Arkadaşların tercihlerine saygı duymak lazım.

Adamlar bizi değil Milli takımda Galatasaray lobisi var diye Norveç'i desteklemişti hatırlatırım.Feneri de aynı bejekesi de.Ülke puanı artarsa bizim sayemizde artsın.Zaten 4-5 sene feneri şampiyonlar liginde göreceğimizi sanmıyorum

fb düşecekmi yaaa??? :sad007:

Maçı izliyoru<. Sanırım Selçuk İNan gittikten sonra TS resmen bitmiş gibi bişi orta sahaya bir türlü geçemiyorlar. 3-4 pas yapsalar elerler ama zor bu kadro ile Zokora çırpınıyor ama Colman hala kötü.

aHH GS ahhh biz oynasak şu Benfica ya ilk maçta 3-4 atar döner Arena da 5 ler yollardık Şaka yapmıyorum. Benfica nın defansı çok ağır. Baros ve Elmander bunlara ne yapardı bilmyiorum.

Melo rakibe yapışır, Ujfalusi bindirmelerini yapar, Baros rövaşata veya vole ile gol atar ya da Elmander füze golünü ağya gönderirdi.

Geri
Üst Alt