ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | İlk Y

ulan barış memiş ve göksu alhasa bi şans verileydi. zafer var o nerde ?heleki göksu !

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | İlk Y

Oscar goes to Giray Kaçar :ays:

Necati konuyu kapattın bari editle :o

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

ts severim

ama bursa dan nefret ederim

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

Fener Yunan takımıyla oynasın gene tutmam

O tercih biçimi ben holigan değilim ben takımımı desteklerim diğer takımlar beni ilgilendirmiyor..

Ama söz konusu ülke puanıysa fanatiklik yapmam..

bu forumun modaratorleri ne zamandan beri tehditlere basladı. kim siniz siz?

Çünkü biz çok yaşadık o acıları sırf ülke puanımız düşük diye 4.cü torbadan az katılmadık..

Boru gibi kuralar çektik belki bir çok devi devirdik ama hiç kolay olmadı hep özendim öyle İngilizlere felan adamlar her torbada her kurada var..

Futbol rekabet fakat bazen şapkaları önümüze koymamız gerek diye düşünüyorum..

Şikeci bir takımı niye tutalım? Futbolun yüz karaları zaten.. Fener diyince orda dururum arkadaş, eğer göz göre göre CL'ye gideceklerse rakibi tutarım daha iyi.

bu forumun modaratorleri ne zamandan beri tehditlere basladı. kim siniz siz?
modlar tehdit etmez lan :o ya da eder .ilhan cavcavın avukatına selamımı söylüyolardı bi ara :o

Geri
Üst Alt