ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

Anadolu takimlarini gectim feneri destekleme dusuncesi bile mide bulandirici. Gecin artik su turk takimi muhabettini fenerbahceyi turk sporundan daha degerli goren adamlari turk takimi diye desteklemek gecmisi bilmeyen cahillerin isidir. Suanda bile sike var diye milli takima demediklerini birakmadilar.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | Devre

Şu Trabzon'u şu Benfica'yı gördüm ya Sayın Adnan Polat, şu mübarek günde beni her dakika günaha sokuyorsun.

Bana boş geliyor beyler konuyu bulandırdığım için kusura bakmayında o şunu yapmış bu bunu yapmış diye karşı çıkarlar..

Türk futbolunu geriye götüren bir sebepte bu..

Birbirimizden o kadar nefret ediyoruz ki sınırları aşıp İngiltere'ye taşınsa Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzon orda bile kavga ederiz..

Benim bildiğim bir racon var kendi mahallen Türkiye ise herkes herkese kavga edebilir normaldir,çünkü buralarda hepimiz yaşıyorsak sıkıntı olmadan olmaz zaten..

Ama söz konusu dışardayda başkasının mahallesiyse delikanlı raconudur birbirini kollarsın..

He bu benim şahsi fikrimdir buna karşı e oğlum onlar yapıyor mu?

Vs vs demeyin yapmazlarsa yapmasınlar hatta kimse zorunlu değil,sadece bir bakış meselesi ince bir olay..

Ne oldu CL'ye mi gidiyoruz?:Z10:

Anadolu takimlarini gectim feneri destekleme dusuncesi bile mide bulandirici. Gecin artik su turk takimi muhabettini fenerbahceyi turk sporundan daha degerli goren adamlari turk takimi diye desteklemek gecmisi bilmeyen cahillerin isidir. Suanda bile sike var diye milli takima demediklerini birakmadilar.
ne simdi bu ,isteyen istedigini destekler niye hemen tahammulsuzluk

Sabri ugan ın biizim maçımızı çoşkuyla anlatmasını özledim

"çok sert nefis bir gooool HAaaaaaagiiiiié

"jardel at bunu jardeeeeeellll attı onu"

"gooooooolll işteeee jar-del"

"bekledik biz bunu çok bekledi"

:D:D

Bana boş geliyor beyler konuyu bulandırdığım için kusura bakmayında o şunu yapmış bu bunu yapmış diye karşı çıkarlar..

Türk futbolunu geriye götüren bir sebepte bu..

Birbirimizden o kadar nefret ediyoruz ki sınırları aşıp İngiltere'ye taşınsa Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzon orda bile kavga ederiz..

Benim bildiğim bir racon var kendi mahallen Türkiye ise herkes herkese kavga edebilir normaldir,çünkü buralarda hepimiz yaşıyorsak sıkıntı olmadan olmaz zaten..

Ama söz konusu dışardayda başkasının mahallesiyse delikanlı raconudur birbirini kollarsın..

He bu benim şahsi fikrimdir buna karşı e oğlum onlar yapıyor mu?

Vs vs demeyin yapmazlarsa yapmasınlar hatta kimse zorunlu değil,sadece bir bakış meselesi ince bir olay..

Şu anda feneri destekler misin? Adamlar gol yediğimizde aşırı seviniyorlardı, hep rakibi destekliyor, Liverpool maçında İngilizleri desteklediler, birkaç yerde gördüm, ve bir sürü maçta hep rakibimizi desteklediler, benden kimse Feneri desteklememi beklemesin, kusura bakma :)

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | 2.Yar

bu zokora 5 para etmez

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. Rövanş | Trabzonspor 1-1 Benfica | 3 Ağustos | Euro Futbol | 2.Yar

Tolga müthis cikardi.

Şu anda feneri destekler misin? Adamlar gol yediğimizde aşırı seviniyorlardı, hep rakibi destekliyor, Liverpool maçında İngilizleri desteklediler, birkaç yerde gördüm, ve bir sürü maçta hep rakibimizi desteklediler, benden kimse Feneri desteklememi beklemesin, kusura bakma :)

Chelsea Fenerbahçe maçında Deivid uzaktan gol attığında kahvede ki herkes gibi ayağa kalkıp alkışlamıştım..

Yeterli bir cevap herhalde..

Ve bir dipnot daha Kewell Bordo'ya golü attığında fenerli arkadaşlarımla sarılıp golü kutlamıştık,bilmiyorum belki oturduğum yerle alakalı belki arkadaş çevrem biz birbirimize saygı duymayı öğrendik..

şu resme bakın yeter zaten

ezikarsenal.jpg

Gectigimiz sezon hakemler "en az" 30 puanimizi caldilar. Fener kume dusuruldugu taktirde CL'ye gitmek icin yeterli bir nedendir bu.

Chelsea Fenerbahçe maçında Deivid uzaktan gol attığında kahvede ki herkes gibi ayağa kalkıp alkışlamıştım..

Ve bir dipnot daha Kewell Bordo'ya golü attığında fenerli arkadaşlarımla sarılıp golü kutlamıştık,bilmiyorum belki oturduğum yerle alakalı belki arkadaş çevrem biz birbirimize saygı duymayı öğrendik..

Kusura bakma, tarihi bir dönemde, 2000 yılında Fenerbahçe bayrağını açan ninemdi galiba, senin fenerli arkadaşların böyle olabilir ama bunların geneli böyle, beklemeyin benden destek falan :)

Ben de saygı duyarım -bize destek olanlara, çirkeflik yapmayanlara- ama bize saygı duymayana ben hayatta saygı duymam.

Keske Tüm Türkiye öyle olsa.

Biz Galatasaray olarak hemen toparlanıp..Cl ye gidip..Türk Futbolunu kurtarmamız gerek..Yoksa bunların yapacak birşeyleri yok.

Sabri ugan ın biizim maçımızı çoşkuyla anlatmasını özledim

"çok sert nefis bir gooool HAaaaaaagiiiiié

"jardel at bunu jardeeeeeellll attı onu"

"gooooooolll işteeee jar-del"

"bekledik biz bunu çok bekledi"

:D:D

[video=youtube;1Nnwm0KJo6k]https://www.youtube.com/watch?v=1Nnwm0KJo6k[/video]

Gelişine vurma olayı 10 yılda baya değişmiş :o

Gectigimiz sezon hakemler bizden "en az" 30 puan yuruttuler. Fener kume dusuruldugu taktirde CL'ye gitmek icin yeterli bir nedendir bu. Kadro kalitesi, kulup potansiyeli vs. hepsini gectim.

trabzonu izledikçe iyi ki fatih terim geçmiş takımın başına diyorum.. başka biri t.direktörümüz olsaydı trabzon gibi yeni oyuncuların takım olması omurganın oturması gecikecekti..

Geri
Üst Alt