ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu

Barca Ispanya'daki macta fark atar.

Ben 2 avans veriyorum :D

Barca ikinci yari oyundan dusmezse 90 dakika cok ciddi bir sekilde oynarsa +3 avans bile verilebilir.

Kopma aninda bugun Barca birsey yapamadi ki kesin Ispanya'da da øyle bir an yasanacak. O ani bulduklarinda firsati kullanirlarsa 4-5 tane falan gol atarlar.

+4 avansda benden:D

Bir İnter faciası daha olur mu ? Ama ben bu sefer böyle birşey olacağını düşünmüyorum.

Wilshere bundan 8 ay önce Bolton'daydı. 1 yıl önce de reserve takımdaydı. Gelişimini görüyoruz, nasıl bir yolda olduğunu da. Ya Emre Çolak ? Kaç sezondur A takımda ?

o stad çok küçüktü ya :) hem stat hem saha ebatları da küçüktü sanki..

Arsenal 'in 40 küsür maçlık namağlup ligi domine ettiği 2000 'lerin başında herkes stadın küçük olduğuna bağlardı işi ama aslında epl 'nin en büyük ebatlı statlarından biriydi.:)

İngilizler tekrardan şaha kalktı.

Çekim açısı yere yakın olduğu için öyle gözüküyor.

Highbury biraz daha küçük ama kamera açısından daha da küçük gözüküyor haklısın.Emirates 105 × 68 metre,Highbury 100 x 66.7 metreymiş.

Wilshere bundan 8 ay önce Bolton'daydı. 1 yıl önce de reserve takımdaydı. Gelişimini görüyoruz, nasıl bir yolda olduğunu da. Ya Emre Çolak ? Kaç sezondur A takımda ?

2-3 yıldır falan A takımla oynuyor Wilshere. 3 yıl önce Emirates Cup'ta harikalar yaratırken izlemiştik.

Messi'nin kaçırdığı pozisyonları Ronaldo kaçırsaydı, ne apaçiliği kalmıştı, ne de balonluğu. Bi de Maradona'yla kıyaslarlar, peh ! Maça gelince, Arsenal son yarım saat müthiş oynadı. Wilshere maçın yıldızıydı kuşkusuz, maça mental olarak çok iyi hazırlanmış. Ayrıca Arsenal'in kalecisi ve Nasri'yi de beğendim.

2-3 yıldır falan A takımla oynuyor Wilshere. 3 yıl önce Emirates Cup'ta harikalar yaratırken izlemiştik.

Sol çizgide Ramos 'a tecavüz etmişti Real Madrid maçında. Sen çok sevinme ama daha maçın yarısı oynandı.

Arsenal Barca'ya karsi cok sansli. Duzgun 2-3 defa atak yapabildiler ve 2 sinde gol oldu. Gecen yil gene Ispanya'da ilk gole kadar hic bir sey yapamadilar sonra ilk ataklarinda gol oldu. Ispanya'da erken golu bulurlarsa Arsenali tabutta gønderirler Ingiltere'ye.

Barca ikinci yari oyundan dusmezse 90 dakika cok ciddi bir sekilde oynarsa +3 avans bile verilebilir.

Kopma aninda bugun Barca birsey yapamadi ki kesin Ispanya'da da øyle bir an yasanacak. O ani bulduklarinda firsati kullanirlarsa 4-5 tane falan gol atarlar.

Aynen öyle..Herkes Arsenal'ın müthiş futbolundan bahsederken, Barcelona'nın hiç kasmadığını söylemiyor. 1-0'dan sonra oyunu tutmak istediler. Dediğin gibi kopma anlarında Messi'yle çok harcadılar. Messi bugün egoist olmasa..Maçın başında bulduğu golü atsa..Dani alves son dakikada o golü yazsa..Pedro karşı karşıya kaldığı golü atsa...Oooo aklıma gelen şimdilik bunlar:D

Geri
Üst Alt