Selen Olsen
Tecrübeli Üye
- 18 Haziran 2010
- 5.434
- 2
- 1.173
Cevap: ŞL Son 16 İlk Maç | Arsenal 2-1 Barcelona | 16 Şubat | Maç Sonucu
Barca Ispanya'daki macta fark atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koscielny ve Wilshere tek kelimeyle müthistiler. Bu arada Emirates iyi hosta, Highbury bir baskaydi be.
Yetenek bazında değil fiziksel gelişim bazında söylüyorum. Kondisyonun, vücut dengesinin yetenekle bir alakası yok.
o stad çok küçüktü yahem stat hem saha ebatları da küçüktü sanki..
Arsenal diyorum2-1 alir.
Ben 2 avans veriyorum![]()
o stad çok küçüktü yahem stat hem saha ebatları da küçüktü sanki..
O da genetik.
Wilshere bundan 8 ay önce Bolton'daydı. 1 yıl önce de reserve takımdaydı. Gelişimini görüyoruz, nasıl bir yolda olduğunu da. Ya Emre Çolak ? Kaç sezondur A takımda ?
Çekim açısı yere yakın olduğu için öyle gözüküyor.
Wilshere bundan 8 ay önce Bolton'daydı. 1 yıl önce de reserve takımdaydı. Gelişimini görüyoruz, nasıl bir yolda olduğunu da. Ya Emre Çolak ? Kaç sezondur A takımda ?
Bayağı bayağı boş bir yorum.
2-3 yıldır falan A takımla oynuyor Wilshere. 3 yıl önce Emirates Cup'ta harikalar yaratırken izlemiştik.
Barca ikinci yari oyundan dusmezse 90 dakika cok ciddi bir sekilde oynarsa +3 avans bile verilebilir.
Kopma aninda bugun Barca birsey yapamadi ki kesin Ispanya'da da øyle bir an yasanacak. O ani bulduklarinda firsati kullanirlarsa 4-5 tane falan gol atarlar.