ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

yok kazım kadar falan bir oyuncu. biraz abartmışsın :D

Abartı filan yok.Bu benim kişisel fikrim.Bütün iyi özellikleri fiziğiyle alakalı.Oyun zekası düşük,oyuna ağırlık koyabilecek oyun karakteri yok.Şuanki durumuyla tabiki Lennon'dan çok daha iyi ama ben yetenekten bahsediyorum.Messi'deki Robben'deki veya Kaka'daki insanüstü yetenekler yok Ronaldo'da.

Ben de küçüklüğümdeki Keoman'lı zamanlardan beri sağlam şekilde Barca sempatizanıyım ve İspanya takımları arasında hiç değişmedi. Real Madrid dünyanın en iyi oyuncularına sahip olup Şampiyonlar Ligi'ni alırken de böyleydi bu. İnsanları "sonradan Barca'lı" diye genellemeden önce düşünün birkaç kere...

Messi ve Xavi'den Real Madride geliyor.. "İkimize hepiniz.. Bayram etsin pipimiz.."

Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu star ne zaman tekrar verecek yada cnn türk ...Bilmiosanız da bilmiorus diin :P

Ayrıca bence Mourinho sınıfta kalmıştır bu maçta, 29-71'i gördükten sonra istersen 0-0 bitir maçı neye yarar..

Yaramadı da.

Süha bebesi...

İstersen ölçelim...

Var mı Aklımı ölçecek bir aletin...?

Güzel kardeşim laf yarışına girme benle bence...:)

Abartı filan yok.Bu benim kişisel fikrim.Bütün iyi özellikleri fiziğiyle alakalı.Oyun zekası düşük,oyuna ağırlık koyabilecek oyun karakteri yok.Şuanki durumuyla tabiki Lennon'dan çok daha iyi ama ben yetenekten bahsediyorum.Messi'deki Robben'deki veya Kaka'daki insanüstü yetenekler yok Ronaldo'da.

Tamam reyiz .

Mourinho zeki insan, eksikleri çok, turu geçemeyecegini bizden daha iyi biliyor... Simdi tek birsey için çikar maça, bence o da fark yememek için olur... Ben Ronaldo'yu falan Ramos'un yerinde oynatir diye düsünüyorum..;

Olabilir. Zaten bu macta da arasira stopere kadar geldi. :asd:

Babam: Sabah senin yerine Messi mi çalisacak lan ? Adam hakli, uyuyalim :D Bir El Clasico gecesini daha geri de biraktik, önümüzdeki tecavüz El Clasico maçinda görüsmek üzere...

Mourinho zeki insan, eksikleri çok, turu geçemeyecegini bizden daha iyi biliyor... Simdi tek birsey için çikar maça, bence o da fark yememek için olur... Ben Ronaldo'yu falan Ramos'un yerinde oynatir diye düsünüyorum..;

Olabilir. Zaten bu macta da arasira stopere kadar geldi. :asd:

Ben de küçüklüğümdeki Keoman'lı zamanlardan beri sağlam şekilde Barca sempatizanıyım ve İspanya takımları arasında hiç değişmedi. Real Madrid dünyanın en iyi oyuncularına sahip olup Şampiyonlar Ligi'ni alırken de böyleydi bu. İnsanları "sonradan Barca'lı" diye genellemeden önce düşünün birkaç kere...

bende michel butragueno sanchiz zamanindan realliyim

yerim seni:)

Mourinho'nun kariyerinde en çok maç kaybettiği takım Barcelona imiş. Kaynak:Twitter

Siyasi olaylar umrumda değil.Benim odamda hala R10-Deco-Eto´o 3´lüsünün posteri var.Ben bu zamanın Barcelona´sından nefret ediyorum.Rekabeti,heyecanı herşeyi aldılar.

seninle aynı düşüncedeyim ben de severdim barçayı ama şu an nefret ediyorum oynadıkları futbol ile mahvettiler futbolu.

Süha bebesi...

İstersen ölçelim...

Var mı Aklımı ölçecek bir aletin...?

Güzel kardeşim laf yarışına girme benle bence...:)

Barçalı olsaydın girerdik yarışa da, Realliler pek dengim değil :)

Aslanım Barça :D

Fazla havalandı Real zaten.

Geri
Üst Alt