ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Deplasmanda 8 defans çıkarırmı acaba gene

Mourinho rovans macinda kenarda olabilecekmi arkadaslar macta atildigi icin?

20 tanede mou olsa işe yaramaz rövanşta bu futbolcularla istediği futbolcuları almalı mou anca o zaman belki barçaya kafa tutabilir bu şekilde imkansız zaten :)

Barcayi severdim, ama bugün anladim ki, baya seviyormusum bu takimi.

Gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul gul

diye bir bagirmaya basladim efendime söylim, kardesim zor durdurdu beni.

Messi la bu, Messi.

Tek basina Reali samirkashmicti gecti vallahi.

Defansıf çıkarmazsa Real'i,fark atar Barca bence.

bu realliler 19 temmuzda barcayi isliklamasin xd

Jorge Valdano was here.[Madrid'e veya Ronaldo'ya yapılan her eleştiride ortaya atılıp boş boş savunma yapmak zorunda mısın kardeş onu diyorum.]

Yasakmı forum kurallarında Ronaldo savunulamazmı yazıyor ?

Lennonla bir tutuyosun .

Soz Messi'de :

715881-8531015-317-238.jpg

Real Madrid'in 2. maçta elbette tur atlama olasılığı var ancak şu anki görüntüye bakıldığında çok zor görülüyor.Barcelona hem kendi sahasında çok iyi oynayan ve oyunu istediği gibi yönlendiren bir takım hem Real Madrid henüz Barcelona'ya hücum oynayarak maç kazanmadı 2-3 sezondur hem de kazandığı maçta da 1 gol atarak kazandı.Şimdi ise en az 2 farklı kazanması gerekiyor ki bu saatten sonra çok zor görünüyor o da.Real Madrid eğer ki turu burdan çevirirse işte o zaman Barcelona'nın büyüklüğünü ortadan kaldırır.Yoksa Barcelona'yı durdurabilecek takım şu an için görünmüyor Manchester United da dahil buna.Real Madrid'in turu getirecek sonucu alması için hücum yapması gerekecek.Mourinho ise önce savunma yapıp sonra gol atmayı düşünen bir anlayışa sahip Barcelona maçlarında.Bu yüzden barcelona istediği gibi topu çevirecek o maçta ve bu maçtan daha da rahat geçeceğini düşünüyorum.

Messi olağanüstü bir gol atmış harbiden..

Yani tartışmasız Ronaldo'dan çok çok önde şu golüyle..

Adam en iyisi yav :)

Yasakmı forum kurallarında Ronaldo savunulamazmı yazıyor ?

Lennonla bir tutuyosun .

Sen okuduğunu anlamamışsın yada okumamışsın Onur:D Cümlenin içinde Lennon kelimesi geçiyo diye onla bir mi tutmuş oluyo:D

rovansta tecavüz var, bence real sahaya ciplak ciksin, teslim olduk anlaminda ...

Son zamanlarda izlediğim en berbat maçlardan biriydi. Adına yakışmayan bir maçtı. Özellikle Barcelona'lı futbolcuların Holllywood yıldızlarını aratmayacak oyunculukları beni maçtan iyice soğuttu. Ne Barca'yı ne Real'i pek sevmem ama şu maçtan sonra Barcelona'ya olan menfi hislerimde ciddi oranda bir artış oldu.Bana resmen Fenerbahçe'yi hatırlattılar.

bizde Siirt Jetpaspor taraftarı değiliz herhalde...

GALATASARAY'lıyız...

Messi olağanüstü bir gol atmış harbiden..

Yani tartışmasız Ronaldo'dan çok çok önde şu golüyle..

Adam en iyisi yav :)

Ronaldo cok yiy, gercekten cok iyi bir topcu, takim makim farketmez, her takimda, her yerde oynayacak müthis bir topcu.

Ama Messi baska, Messi ayri. Messi gibisi yok.

bense hiç beğenmedim bu maç. di maria ve mesut real de oynayacak oyuncular değil. real de zidane beckham figo oynardı.şimdi kimler oynuyor. robben di mariayı cebinden çıkarır. arda da mesuttan kat kat yetenekli oyuncu. mesut real de oynuyorsa arda realin yıldızı olurdu.

Nihayet bunu gören oldu benden haric.

Mesut ve Di Maria cok abartilmis futbolcular.

Bunlar yerine Kaka oynasa. Ve Arda oynasa Di Marianin yerine Real daha direncli olurdu Barcaya karsi.

Arda ikisindende her türlü yetenekli. Mesut paslariyla ön plana cikiyor defansi koca sifir. Di Marianin biraz cabuklugu ve calim yetenegi var,defansi sifir.

Ardada hersey var ve defansada cok yardim ediyor.

Geri
Üst Alt