ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Madrid'li futbolcularin ölü taklidi yapmalari kacinilmaz olmustur. Messi'nin yaptiklari degil bel kirmak, futboldan sogutmaktir adeta...

Messi: Egil biraz yamacima, bitme diyorum sana; sadece öl.

RM: :/

Son zamanlarda izlediğim en berbat maçlardan biriydi. Adına yakışmayan bir maçtı. Özellikle Barcelona'lı futbolcuların Holllywood yıldızlarını aratmayacak oyunculukları beni maçtan iyice soğuttu. Ne Barca'yı ne Real'i pek sevmem ama şu maçtan sonra Barcelona'ya olan menfi hislerimde ciddi oranda bir artış oldu.Bana resmen Fenerbahçe'yi hatırlattılar.

Şu sıkıcı futbolun sorumlusu Barça'ya karşı iki maçtır , hem de kendi sahasında 3 tane ön libero ile çıkan Real Madrid'dir. Biraz geniş bakın olaya lütfen. Ben Barça taraftarı değilim, güzel futbolun taraftarıyım ve bunu da Barça yapıyor.

2011-01-13-16-58-17-7-while-argentinas-lionel-messi-looks-very-happy-wi.jpeg

Kader o zaman, belki o dönemleri görsem ben de Real sempatizanı olurdum. Aramızdaki 4 sene kadarlık yaş farkı böyle bir durum yaratmış. Gerçi belli de olmaz, o dönemde de başka bir ebep bulurdum belki Barca'yı tutmak için :)

Milan'a Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde yanılmıyorsam 4-0 olması lazım yenildiğimizde baya üzülmüştüm mesela :)

busgets pedro ve alvesin çirkefliklerini herkes gördü. busgets ve pedro gidip film çevirsinler işleri üçkağıt ancak. messi xavi gibi topçuların yanına bu karaktersizler yakışmıyor.

Messi bence kendini hala gelistirmeye devam ediyor.

Gelmeden iki sezon önce Ronaldo Manu'da bir sezonda 51 gol atmıştı yanılmıyorsam. Hem de Reakdeki gibi çoğunluğu boş kale ya da penaltı değildi. Onu izlediniz mi merak ediyorum. Balon falan lafları geçiyor da zeplin diyelim bari...

Yorumsuz!

hayvanatlar.jpg

busgets pedro ve alvesin çirkefliklerini herkes gördü. busgets ve pedro gidip film çevirsinler işleri üçkağıt ancak. messi xavi gibi topçuların yanına bu karaktersizler yakışmıyor.

busquets ile pedro film çevirecekse di maria ölü taklidi yapsın.

Busq gercekten müthis yapiyor bunu, birsey diyemem, benim de Barcada Pinto ile beraber antipatik buldugum 2. topcu.

Pedro yu anlarim..

Ama Alves cirkef falan degil bence.

Bu saydigin 3 yü de cebinde oynatir Pepe bu konuda.

Arti Ramosu da unutmayalim.

Çocukken Roberto Carlos'u forvete aldığını unutanlar, şimdi katalan olmuş. HALA MADRID.

Gelmeden iki sezon önce Ronaldo Manu'da bir sezonda 51 gol atmıştı yanılmıyorsam. Hem de Reakdeki gibi çoğunluğu boş kale ya da penaltı değildi. Onu izlediniz mi merak ediyorum. Balon falan lafları geçiyor da zeplin diyelim bari...

Lennon'la kıyaslıyolar :asd:

Nihayet bunu gören oldu benden haric.

Mesut ve Di Maria cok abartilmis futbolcular.

Bunlar yerine Kaka oynasa. Ve Arda oynasa Di Marianin yerine Real daha direncli olurdu Barcaya karsi.

Arda ikisindende her türlü yetenekli. Mesut paslariyla ön plana cikiyor defansi koca sifir. Di Marianin biraz cabuklugu ve calim yetenegi var,defansi sifir.

Ardada hersey var ve defansada cok yardim ediyor.

bu kadar formda olan bir kakanın oynatılmaması teknik direktör faciasıdır. kaka ölü hali mesuttan iyi oynar. mesut ancak pas atar kaka pası bitik halde de atar zaten.

Nihayet bunu gören oldu benden haric.

Mesut ve Di Maria cok abartilmis futbolcular.

Bunlar yerine Kaka oynasa. Ve Arda oynasa Di Marianin yerine Real daha direncli olurdu Barcaya karsi.

Arda ikisindende her türlü yetenekli. Mesut paslariyla ön plana cikiyor defansi koca sifir. Di Marianin biraz cabuklugu ve calim yetenegi var,defansi sifir.

Ardada hersey var ve defansada cok yardim ediyor.

Arda oyun zekasını geliştirip, çabuk karar verip topu kısa zamanda doğru yere göndermeyi, ayağından çabuk çıkarmayı öğrenmediği sürece Real'de oynamayaz, 3 kişiyi çalımlayacağım diye didinip durur anca. Mesut'u Real Madrid'de oynatan budur.

Şu sıkıcı futbolun sorumlusu Barça'ya karşı iki maçtır , hem de kendi sahasında 3 tane ön libero ile çıkan Real Madrid'dir. Biraz geniş bakın olaya lütfen. Ben Barça taraftarı değilim, güzel futbolun taraftarıyım ve bunu da Barça yapıyor.

Bu Barçalı futbolcuların yaptıklarını meşrumu kılıyor. Dünya'nın en iyi takımıyım diyeceksin rakip takımın eksik kalması için elinden geleni ardına koymayacaksın.

10 kişilik takımı yendik diye havalara uçuyorlar...

büyüksün REAL hemde çok büyük...

bu bebeleri sevindiriyorsun...

11-11 iken neredeymiş überstar messiniz...?

Asil Real mac boyunca ne yapti onu anlat. Barcelona her turlu Madrid'den daha ustun. Barcelona tam kadro ciksa zaten en az 3 tane atacak.

Son zamanlarda izlediğim en berbat maçlardan biriydi. Adına yakışmayan bir maçtı. Özellikle Barcelona'lı futbolcuların Holllywood yıldızlarını aratmayacak oyunculukları beni maçtan iyice soğuttu. Ne Barca'yı ne Real'i pek sevmem ama şu maçtan sonra Barcelona'ya olan menfi hislerimde ciddi oranda bir artış oldu.Bana resmen Fenerbahçe'yi hatırlattılar.

Bugün sürekli her sahnede kendini yere atan Di Maria = Alex.

Her görüldügünde tekme tokat girisen Pepe = Lugano

Maca girdikten sonra faulleriyle ve cirkefligile öne cikan Adebayor.

Adebayorun sirf Busquetsin suratina daldigi pozisyonda sari verildi diye itiraz eden yedek kulübesi.

Marcelonun yerdeki Pedronun ayagina basmasi.

Bütün bunlar seni Realden sogutmadi ama Barcelonadan soguttu?

Iddaada Reale basmis olmalisin,yada zaten Real sempatizaniydin.

Veya sirf Real son zamanlarda bizim gibi sürekli derbyde kaybediyor diye duygusal karsiliyorsun.

yalnız ronaldoyu lennon ve türevleri ile aynı kefeye koyanlar futbol izlemesin curling izlesin. ronaldo şu an dünyanın tartışmazı en iyi 2 oyuncusundan biri. kimine göre 1 kimine göre 2 o tartışılır ama olay bu.

2iasx2o.jpg

Mourinho: Messi dün gece tiyatro yaptı.

Messi: Yanılıyorsun. Dün gece bir resital vardı.

Geri
Üst Alt