ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Tamam Real'liyizde ben bu cocukluktan beri Realliyim laflarını anlamıyorum. Galatasaraylıyım ve Real'e sempati duyuyorum şuan.

Mesela sezon sonu Chelsea , Mourinho ve Ronaldo'yu alsa Chelsea'yi tutarım böyle maçlarda.

Arda oyun zekasını geliştirip, çabuk karar verip topu kısa zamanda doğru yere göndermeyi, ayağından çabuk çıkarmayı öğrenmediği sürece Real'de oynamayaz, 3 kişiyi çalımlayacağım diye didinip durur anca. Mesut'u Real Madrid'de oynatan budur.

Cok sacma bir yorum. Her bahse girerimki Ardanin önünde,yaninda Kaka,Ronaldo gibi adamlar olsun,Ardaninda oyun zekasi ortaya cikar ve sacma calimlara girmez.

Bizim takimda mecburen calima giriyor adam.Nere oynasan bos. Milli takimdada pek calimi zorlamiyor mesela fark ettiysen.

Çirkeflik konusuna girmeye gerek yok.2 takımda da fazlasıyla var.Ancak realde daha fazla bana göre

Albiol Mesut haricinde diğer bütün oyuncular çirkefliğe aday.

Barcada da var.Ama real kadar sert faul yaparak değil sahtekarlık yapanlar fazla..Sergio hep aynı.Di mariada her zaman ki gibi.

yalnız ronaldoyu lennon ve türevleri ile aynı kefeye koyanlar futbol izlemesin curling izlesin. ronaldo şu an dünyanın tartışmazı en iyi 2 oyuncusundan biri. kimine göre 1 kimine göre 2 o tartışılır ama olay bu.

Ya işte şu laflara girmesek bende senden alıntılama gereği duymam. Neye göre tartışılmaz aga merak ediyorum? Ben diyorum ki Xavi ikisini de öper atar hayır dermisin demezsin. Messi de Ronaldo'dan iyi 3'e düşmüş oldu işte. Sağlam bi Robben'de Messi-Ronaldo ile aşık atar rahat rahat.

Çirkeflik konusuna girmeye gerek yok.2 takımda da fazlasıyla var.Ancak realde daha fazla bana göre

Albiol Mesut haricinde diğer bütün oyuncular çirkefliğe aday.

Barcada da var.Ama real kadar sert faul yaparak değil sahtekarlık yapanlar fazla..Sergio hep aynı.Di mariada her zaman ki gibi.

casillas alonso ronaldo ne çirkeflikleriini gördün rakibe realli her oyuncu çirkef zaten tutmuyorsun diye. barçaya bir foul yapılsa 11 oyuncu hakeme saldırmaya geliyor en başta da valdes çirkefi!

cirkeflikle hayvanligi ayni kefeye koymayin

yalnız ronaldoyu lennon ve türevleri ile aynı kefeye koyanlar futbol izlemesin curling izlesin. ronaldo şu an dünyanın tartışmazı en iyi 2 oyuncusundan biri. kimine göre 1 kimine göre 2 o tartışılır ama olay bu.

Okuduğunuzu anlama yeteneğine sahip değilsiniz sanırım.``Git curling izle yha XD`` diye çıkışacağına okuduğunu anla be adam.Lennon daha iyi diyen yok.Ronaldo'yu dünyanın en iyilerinden yapan fizik kalitesi ve çalışkanlığıdır diyorum.Yetenek olarak Lennon'dan bir fazlası yok diyorum.Adam da bu açığı hayvansı fiziği ve çalışma azmiyle kapatmış.

bense hiç beğenmedim bu maç. di maria ve mesut real de oynayacak oyuncular değil. real de zidane beckham figo oynardı.şimdi kimler oynuyor. robben di mariayı cebinden çıkarır. arda da mesuttan kat kat yetenekli oyuncu. mesut real de oynuyorsa arda realin yıldızı olurdu.

Bende beğenmiyorum.Realde oynayabilirde fazla bir şeyler beklememek lazım.Çok koşuyor ve çok hızlı.Diğer özelliklerini hiç beğenmiyorum.Bazen öyle komik tercihler yapıyor ki bu adam Getafede zor oynar diyorsun.

Mesutta Di mariada bu takımda yer alabilir ama müthiş değiller.

Ya işte şu laflara girmesek bende senden alıntılama gereği duymam. Neye göre tartışılmaz aga merak ediyorum? Ben diyorum ki Xavi ikisini de öper atar hayır dermisin demezsin. Messi de Ronaldo'dan iyi 3'e düşmüş oldu işte. Sağlam bi Robben'de Messi-Ronaldo ile aşık atar rahat rahat.

futbol bir istatistik oyunudur ve istatistikler dünyanın en iyi 2 oyuncusu bu adam diyor. xavi de bana göre ispanya tarihinin en büyük oyuncusu çok saygı duyduğum bir isim. robben de iyi ama sadece sol ayağını kullanan ve sık sakatlık geçiren bir adam sürekli sakatlanan bir adam en iyiler arasına girmesi zor istikrar şart bana göre. şunu da söyleyeyim geçen yıl altın topu robben messiden daha çok hak etti. sjneder ise en çok hak edendi.

Xavi nasıl bir adamdır arkadaş. Bir saniyeliğine maçtan kop be adam robot musun? Sürekli gözlüyor sahayı yönetmen resmen reis:tiphat:

Aslında bugün istediği pasları tam olarak atamadı ve yüzdesini altında kaldı ama normaldir çünkü maç içinde Pedro-Messi ve Villa vasattı ilerde. Yine de en zor pozisyonlarda bile kaptırmadı topu...

Xavi nasıl bir adamdır arkadaş. Bir saniyeliğine maçtan kop be adam robot musun? Sürekli gözlüyor sahayı yönetmen resmen reis:tiphat:

Aslında bugün istediği pasları tam olarak atamadı ve yüzdesini altında kaldı ama normaldir çünkü maç içinde Pedro-Messi ve Villa vasattı ilerde. Yine de en zor pozisyonlarda bile kaptırmadı topu...

İniesta'yı sola atıp Xavi-Pirlo ikilisini ölmeden görmek lazım:ask:

arda villayi cebinden cikarir

acik ve net

Okuduğunuzu anlama yeteneğine sahip değilsiniz sanırım.``Git curling izle yha XD`` diye çıkışacağına okuduğunu anla be adam.Lennon daha iyi diyen yok.Ronaldo'yu dünyanın en iyilerinden yapan fizik kalitesi ve çalışkanlığıdır diyorum.Yetenek olarak Lennon'dan bir fazlası yok diyorum.Adam da bu açığı hayvansı fiziği ve çalışma azmiyle kapatmış.

lennonun hız dışında ne yeteneği var anlat bana o zaman dinliyorum. frikik? gol vuruşu? kafa vuruşu? yetenek bunlar değil mi madem ronaldo ile aynı yetenek de ise hepsi olmalı. lennon denen adam topa vurmayı bilmiyor

Yetenekten kastın nedir reis?

İniesta'yı sola atıp Xavi-Pirlo ikilisini ölmeden görmek lazım:ask:

Maç diye birşey kalmaz ortada. Top kaptırmayan hayvan gibi oyun kuran bir ikili. Solda da iniesta. Bırak arkadaş Allah korusun:D

Real Madrid'de bugün ,,CR7'' yerine Mustafa Sarp oynasaydı, Madrid kazanırdı, banko beraberlik alırdı.

Geri
Üst Alt