GSC Anket ŞL'de Yarı Final vs Uefa Kupası

Hangisini tercih edersiniz?

• Şampiyonlar Ligi Yarı Finali

Oy: 8 17,0%
  • Uefa Avrupa Ligi Sampiyonluğu

Oy: 39 83,0%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Elle tutulur bir şey olması lazım yaw yarı finalde elensek ölene kadar herkesin içinde ukte olacak
Uefa cup

Kupa almak güzeldir.Final'e kadar çıkıp kupayı alamamak iyi olmaz bence yav :D

Kupa.

Konferans deseydin belki yari final SL derdim ama.

Cl finali desende uefa kupası derim

Kullanabilirsen AL kupasıyla iyi sponsor buluruz. Tabi bu yönetimden bahsetmiyorum
ET dışında sponsorlukla kulübe para sokabilen başka yönetici görmedim tarihte, göreceğimi de sanmıyorum.

1 sponsorluk yapmaya çalıştılar onda da başımıza bela açacaklardı.

Kulvarımız AVL olduğu için bu sezon tabii ki Uefa kupası ..

realitede CL yarı finali 2 uefa kupalık başarı falan bence.

Kulvarımız AVL olduğu için bu sezon tabii ki Uefa kupası ..

realitede CL yarı finali 2 uefa kupalık başarı falan bence.
Para olarak evet, galiba 80 milyon civarı ama başarı olarak anılarda sadece tatlı bir tebessüm kalır. UEFA kupasinda hep şampiyon olarak anılacaksın. 100 yıl geçse de 2000 ve 2025 UEFA kupası şampiyonu olarak anılacaksın.

2.yi kimse hatırlamaz. Tabii ki Uefa Avrupa ligi şampiyonluğu mesela 2022 Şampiyonlar ligi yarı finalisti kimdi? Çoğu kişi hatırlamaz. Ama 2000 ve 2001 Uefa Şampiyonlarını hatırlarız.

Para olarak evet, galiba 80 milyon civarı ama başarı olarak anılarda sadece tatlı bir tebessüm kalır. UEFA kupasinda hep şampiyon olarak anılacaksın. 100 yıl geçse de 2000 ve 2025 UEFA kupası şampiyonu olarak anılacaksın.
kupa almak tabi bambaşka - ama zorluk seviyesi bence CL yarı finali çok daha zor uefa kupası almaktan (oyum zaten kupa alma yönünde - ama bu sezon o kulvarda olduğumuz için)

parasal olarak bakmadım hiç. orda zaten her şekilde CL .

artık bunu ayırmayada gerek yok zaten

CL ye gidersen son 16 nın üstü her şekidle iy isezon
AVL gidersen kupa hedefleyeceksin.

turnuva başlyınca düşme fln yok nede olsa - hangisindeysen hedefin net.

İki başarıyı da yaşamış bir camiayız.

Cl yari final tabiki, hem daha prestijli hem maddi anlamda daha iyi gelir, topcularin daha iyi fiyatlara satilmasi vs vs

Uefa cup muzemizde var zaten

2.yi kimse hatırlamaz. Tabii ki Uefa Avrupa ligi şampiyonluğu mesela 2022 Şampiyonlar ligi yarı finalisti kimdi? Çoğu kişi hatırlamaz. Ama 2000 ve 2001 Uefa Şampiyonlarını hatırlarız.
Ben 2022 uefa cup winneri de hatirlamiyorum. Gogel amcaya sormam lazim

Geri
Üst Alt