Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.594
- 6.525
- 2.238
Forum üyleri hangisini tercih ediyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanabilirsen AL kupasıyla iyi sponsor buluruz. Tabi bu yönetimden bahsetmiyorumŞL yarı finali
Şu an getireceği maddi kazanç 3 tane uefa kupası seviyesinde
Gören de öyle iyiyizki ikisi arasında kalıyoruz sanar
Sen önce RFSyi yen
ET dışında sponsorlukla kulübe para sokabilen başka yönetici görmedim tarihte, göreceğimi de sanmıyorum.Kullanabilirsen AL kupasıyla iyi sponsor buluruz. Tabi bu yönetimden bahsetmiyorum
Para olarak evet, galiba 80 milyon civarı ama başarı olarak anılarda sadece tatlı bir tebessüm kalır. UEFA kupasinda hep şampiyon olarak anılacaksın. 100 yıl geçse de 2000 ve 2025 UEFA kupası şampiyonu olarak anılacaksın.Kulvarımız AVL olduğu için bu sezon tabii ki Uefa kupası ..
realitede CL yarı finali 2 uefa kupalık başarı falan bence.
kupa almak tabi bambaşka - ama zorluk seviyesi bence CL yarı finali çok daha zor uefa kupası almaktan (oyum zaten kupa alma yönünde - ama bu sezon o kulvarda olduğumuz için)Para olarak evet, galiba 80 milyon civarı ama başarı olarak anılarda sadece tatlı bir tebessüm kalır. UEFA kupasinda hep şampiyon olarak anılacaksın. 100 yıl geçse de 2000 ve 2025 UEFA kupası şampiyonu olarak anılacaksın.
Ben 2022 uefa cup winneri de hatirlamiyorum. Gogel amcaya sormam lazim2.yi kimse hatırlamaz. Tabii ki Uefa Avrupa ligi şampiyonluğu mesela 2022 Şampiyonlar ligi yarı finalisti kimdi? Çoğu kişi hatırlamaz. Ama 2000 ve 2001 Uefa Şampiyonlarını hatırlarız.
İşte yarı final evet başarı ama tarihe iz bırakan Şampiyonlardır.Ben 2022 uefa cup winneri de hatirlamiyorum. Gogel amcaya sormam lazim
Izimiz duruyor yav, agiz tadiyla cl yari finali heycanini yasamak isterdimİşte yarı final evet başarı ama tarihe iz bırakan Şampiyonlardır.