Tuncay Van
Büyük Kaptan
Eger önde baski kurup, defansi orta sahaya yakin cekecekse evet rezil oluruz yine ama farkli bir oyun anlayisi ile maclara cikarsa Apo idare eder orayi, hedef tur atlamasak her hali ile iyi bir Stoper sart
1996 model sorunsuz çalışan bir toyata corrollam vardı. kaputu açıp baktığımda motorun yanında ahşap bir takoz gördüm. bu takozu çıkardığımda motordan sesler gelmeye başladı. Keşke takozu çıkartmasaydım dedim çünkü öncesinde hiç bir problem yaşamamıştım. Tıpkı apo ile sanchez olayını buna benzetiyorum..
elbette takozu oradan çıkarabiliriz ama ya sanchezimizin performansı düşerse?? işte buna kelebek etkisi denir.
Eğer bu dediğin gerçekleşirse Tarihin en büyük saçmalığı olacağını umarım biraz olsun hissedebiliyorsunuzdur. Orta sahayı elekleştirdiğin sürece stoperlerle karşı karşıya kırkpınarlara hazırlıklı ol.Hakanın gerçekten Leminanın rolünü yapabileceğine inanıyormusun sen Doruk???Yıllardır bu kafada olduğumuz için bir yere gelemedik zaten.Ortasahan taş gibi olacakki Avrupa'da level atlayabilesin.Hakan Çalhanoğlu transferi gerçekleşirse Leminayı stopere çekmeyi düşünüyor olabilir
Hayat sürprizlerle doludur hocamm asıl soru şu; taş gibi orta saha mı istersin yoksa taş gibi defans mı?Eğer bu dediğin gerçekleşirse Tarihin en büyük saçmalığı olacağını umarım biraz olsun hissedebiliyorsunuzdur. Orta sahayı elekleştirdiğin sürece stoperlerle karşı karşıya kırkpınarlara hazırlıklı ol.Hakanın gerçekten Leminanın rolünü yapabileceğine inanıyormusun sen Doruk???Yıllardır bu kafada olduğumuz için bir yere gelemedik zaten.Ortasahan taş gibi olacakki Avrupa'da level atlayabilesin.
Gönül her ikisinide ister.Hayat sürprizlerle doludur hocamm asıl soru şu; taş gibi orta saha mı istersin yoksa taş gibi defans mı?
Sen sol bek mevkisinden bahsediyorsun zannımca.mevkiler karışmış olmasın??abdulkerim avrupa için yetersiz bir oyuncudur
form tutması aralık ocaktan önce olmuyor
az biraz pırpır olan her oyuncu atıp atıp geçiyor her sene