GSCimbom
Üye Görüşü Sn. Buruk, Bardakcı ile CL'ye mi Gitmeyi Düşünmektedir?
O

Üye GörüşüSn. Buruk, Bardakcı ile CL'ye mi Gitmeyi Düşünmektedir? Sayfa 2

Orhan Terzi ·

Cevap
172
Okunma
6,9K
Sayfa
2/9
Eger önde baski kurup, defansi orta sahaya yakin cekecekse evet rezil oluruz yine ama farkli bir oyun anlayisi ile maclara cikarsa Apo idare eder orayi, hedef tur atlamasak her hali ile iyi bir Stoper sart

Bardakçı Avrupa'da 3. sınıf falan top oynuyor. Sanchez 1. sınıf dersek, yanına en kötü 2. sınıf bir stoper şart.

Bardakçı Türkiye Ligi'nde iş yapar. Euro 2024 ve Gsnin Avrupa maçlarında gördük ki olmuyor

Adbülkerim'in yerine oyuncu bakıyoruz zaten bakmamız da lazım ama oldu ki mali sebeplerden vs alamazsak kimseyi ve Avrupa'da yine çok kötü bir sezon geçirirsek (çok kötüden kastım ilk 24'e girememek, maçlar içinde yine dağılmak, çaresiz kalan oyunlar vb.) bunun sebebi Abdülkerim olmaz. Takım olarak kötü olmamız olur. Orada da sorumlu büyük oranda Hoca olur.

Abdülkerim'in sırtına böyle büyük bir yük yüklememek lazım. Adam 3 yıldır elinden gelenin fazlasını yapıyor ve iyi de oynuyor. Türk oyuncu kontenjanında ve takımın sahiplenilmesinde bizim elimizi çok rahatlattı. Hakkını vermek lazım.

Üye görüşü saygım varda ,kaç senedir beksiz oynuyorsun .Çocuk senin kanat bek kafasızlığın yüzünden neler çekiyor bunu hiç düşünmüyorsun bu bir.Hem beki kapatmak hem sol stoperi kapatmak adına neler yapıyor hiçbir fedakarlığı görmüyorsun,bir stoper olarak geriden oyun kuruyor gol attırıyor bunlarıda görmüyorsun,masraftan kaçınmıyor ileri çıkıyor kaç tane gol atıyor bunları da görmüyorsun yeni stoper istiyorsun umarım gelecek stoper " ki ödenek varmı yokmu onuda bilmiyoruz" çok daha iyisi olur ama özveri namına hiçbirşeyi görmüyoruz hakkını vermiyoruz ve üye görüşü bir ton eksik varken stoper istiyoruz.
Sol stoper sol ayaklı olacak ,solbekide kapatacak ,oyun kuracak ve golde atacak böyle bir stoper arıyoruz umarım buluruz 30-40 milyonlara.
Allah yolumuzu açık etsin.
Ayrıca Avrupa maçlarında orta sahanın elekliğinden tüm akınlar defansla başbaşaydı birde bunun altınıda çizelim.Lemina faktörüde yoktu maalesef.
Kale sağ bek ,Oshimen 10 numara dururken sol stoper bakıyoruz duyurulur. Tek sorunumuz sol stoper .Başka hiçbir sorunumuz yok.

1 sezon daha aynı performansı gösterirse Bülent Korkmaz'dan sonra tarihimizin en iyi yerli stoperi olacak. Abdülkerim oynayacak tabi ki başka kim oynayacak 3 sezondur şampiyonlukta önemli pay sahibi. Bu kadar gömülecek ne yaptı bu adam ? İyi yönlerini görme sadece eleştir göm oldu.

1996 model sorunsuz çalışan bir toyata corrollam vardı. kaputu açıp baktığımda motorun yanında ahşap bir takoz gördüm. bu takozu çıkardığımda motordan sesler gelmeye başladı. Keşke takozu çıkartmasaydım dedim çünkü öncesinde hiç bir problem yaşamamıştım. Tıpkı apo ile sanchez olayını buna benzetiyorum..

elbette takozu oradan çıkarabiliriz ama ya sanchezimizin performansı düşerse?? işte buna kelebek etkisi denir.

1996 model sorunsuz çalışan bir toyata corrollam vardı. kaputu açıp baktığımda motorun yanında ahşap bir takoz gördüm. bu takozu çıkardığımda motordan sesler gelmeye başladı. Keşke takozu çıkartmasaydım dedim çünkü öncesinde hiç bir problem yaşamamıştım. Tıpkı apo ile sanchez olayını buna benzetiyorum..

elbette takozu oradan çıkarabiliriz ama ya sanchezimizin performansı düşerse?? işte buna kelebek etkisi denir.

Bardakçıya kalas diyorsun yani

Gecen sezonun büyük bölümünde kötü/vasat oynadi.

Ama sonlara dogru (iyi oynadigimiz dönem) neredeyse hatasiz oynadi. Sacma sapan driblingler yapmadi, sakin bir sekilde savundu. Eger öyle devam edecekse benden itiraz yok.

CL ortaminda Okan hocanin ultra yorucu oyun planinda hata riski yuksek aponun. Oraya formul gelistirmesi lazim hocanin eger grup asamasini gecip bir seyler hedefleyelim diyebiliyorsa.

Yoksa subat ayinda "lig cok onemli " moduna girecekse zaten avrupa konusu buyuk patlar

CL'de futbol değil , Zeybek oynarız bu düşüncede ise

1752738765922.webp

Hakan Çalhanoğlu transferi gerçekleşirse Leminayı stopere çekmeyi düşünüyor olabilir
Eğer bu dediğin gerçekleşirse Tarihin en büyük saçmalığı olacağını umarım biraz olsun hissedebiliyorsunuzdur. Orta sahayı elekleştirdiğin sürece stoperlerle karşı karşıya kırkpınarlara hazırlıklı ol.Hakanın gerçekten Leminanın rolünü yapabileceğine inanıyormusun sen Doruk???Yıllardır bu kafada olduğumuz için bir yere gelemedik zaten.Ortasahan taş gibi olacakki Avrupa'da level atlayabilesin.

Eğer bu dediğin gerçekleşirse Tarihin en büyük saçmalığı olacağını umarım biraz olsun hissedebiliyorsunuzdur. Orta sahayı elekleştirdiğin sürece stoperlerle karşı karşıya kırkpınarlara hazırlıklı ol.Hakanın gerçekten Leminanın rolünü yapabileceğine inanıyormusun sen Doruk???Yıllardır bu kafada olduğumuz için bir yere gelemedik zaten.Ortasahan taş gibi olacakki Avrupa'da level atlayabilesin.
Hayat sürprizlerle doludur hocamm asıl soru şu; taş gibi orta saha mı istersin yoksa taş gibi defans mı?

Kesinlikle daha geçen sene bile as baslanmamasi gereken oyuncu idi Avrupa'da eğer ilk 11 başlarsa takımın zayıf halkası olur. Geçen sezon Lemina geldikten sonra açıklarını kapattığı için bazı arkadaşlar sonlara doğru toparladigini düşünüyor ama yanılıyor.

Apo'nun eksikleri olsa da üst düzey bir stoper. Kademe anlayışının ne kadar iyi olduğu yerine başka biri oynayınca direkt çıkıyor ortaya. Lemina'nın sahada olduğu denklemde Apo'nun hataları baya azaldı. Hatta Davinson'un daha fazla hatasını gördük. Apo da Sanchez de savruk adamlar. Adam adama baskı oyununda yerlerini boşaltıyorlar kolayca. Lemina da orada devreye giriyor. 3. stoper gibi her deliği kapıyor sağolsun.

Bir de duran toptan bu kadar etkili bir takım olmanın sebeplerinden biri de Apo. Böyle bir duran top silahını kolay kolay denklemden çıkaramazsın. Oraya rekabet için kalburüstü bir stoper elbet şart. Ama Apo denklemden falan çıkmayacak asla.

Son düzenleme:
Geri