GSCimbom
Üye Görüşü Sn. Buruk, Bardakcı ile CL'ye mi Gitmeyi Düşünmektedir?
O

Üye GörüşüSn. Buruk, Bardakcı ile CL'ye mi Gitmeyi Düşünmektedir? Sayfa 3

Orhan Terzi ·

Cevap
172
Okunma
6,9K
Sayfa
3/9
Apo'nun eksikleri olsa da üst düzey bir stoper. Kademe anlayışının ne kadar iyi olduğu yerine başka biri oynayınca direkt çıkıyor ortaya. Lemina'nın sahada olduğu denklemde Apo'nun hataları baya azaldı. Hatta Davinson'un daha fazla hatasını gördük. Apo da Sanchez de savruk adamlar. Adam adama baskı oyununda yerlerini boşaltıyorlar kolayca. Lemina da orada devreye giriyor. 3. stoper gibi her deliği kapıyor sağolsun.

Bir de duran toptan bu kadar etkili bir takım olmanın sebebplerinden biri de Apo. Böyle bir duran top silahını kolay kolay denklemden çıkaramazsın. Oraya rekabet için kalburüstü bir stoper elbet şart. ama Apo denklemden falan çıkmayacak asla.

Aynısını yazmak için konuya girmiştim.

Lemina'nın yer aldığı bir ilk 11'de stoperler acayip rahatlıyor. Adam sigorta gibi adeta. CL'de de mutlaka buna devam etmeliyiz.

Karagümrükte oynayan ayı marcao şu forumdakilerin yarısını birebirde geçemez apo bey'e tur bindiriyordu herifin 1 milyonluk değerini 5 milyona çekmişti. Nerde kalas ağır futbol özürlüsü varsa super lig kariyeri yapıtıyor adamlara.

Adbülkerim'in yerine oyuncu bakıyoruz zaten bakmamız da lazım ama oldu ki mali sebeplerden vs alamazsak kimseyi ve Avrupa'da yine çok kötü bir sezon geçirirsek (çok kötüden kastım ilk 24'e girememek, maçlar içinde yine dağılmak, çaresiz kalan oyunlar vb.) bunun sebebi Abdülkerim olmaz. Takım olarak kötü olmamız olur. Orada da sorumlu büyük oranda Hoca olur.

Abdülkerim'in sırtına böyle büyük bir yük yüklememek lazım. Adam 3 yıldır elinden gelenin fazlasını yapıyor ve iyi de oynuyor. Türk oyuncu kontenjanında ve takımın sahiplenilmesinde bizim elimizi çok rahatlattı. Hakkını vermek lazım.
Biz yerine degil yedegine oyuncu bakiyoruzdur. Dünya kupasi var diyip Abdülkerimi as oynatacaktir.

Sol stoper transferi olmayacaktır zannımca

Eren Apo Jacobs dönüşümlü olarak düşünülüyordur o bölgede

Bize esas sağ bek lazım

Apo'nun eksikleri olsa da üst düzey bir stoper. Kademe anlayışının ne kadar iyi olduğu yerine başka biri oynayınca direkt çıkıyor ortaya. Lemina'nın sahada olduğu denklemde Apo'nun hataları baya azaldı. Hatta Davinson'un daha fazla hatasını gördük. Apo da Sanchez de savruk adamlar. Adam adama baskı oyununda yerlerini boşaltıyorlar kolayca. Lemina da orada devreye giriyor. 3. stoper gibi her deliği kapıyor sağolsun.

Bir de duran toptan bu kadar etkili bir takım olmanın sebeplerinden biri de Apo. Böyle bir duran top silahını kolay kolay denklemden çıkaramazsın. Oraya rekabet için kalburüstü bir stoper elbet şart. Ama Apo denklemden falan çıkmayacak asla.
Uzun zamandır solbeke yardım ettiğini herkes unutuyor yada gözardı ediyor/gelecek üst düzey stoper bakalım bunu yapabilecekmi?Bu küçümseniyor ama.

Toreira-Sara-Mertens ciktigimiz icin Apo'nun kevgir olmasi normal Avrupada.. Lemina'li diziliste biraz daha rahat oynar..
Herseyden bagimsiz uzun suredir ilk kez bir alt yapi oyuncusu icin bu kadar yukseldim Arda Ünyay .. Elalem 17-18inde atiyor sahaya cekinmeden umarim bu cocuga en azindan Metehana verilen sansi verir hoca cok umitliyim..

Toreira-Sara-Mertens ciktigimiz icin Apo'nun kevgir olmasi normal Avrupada.. Lemina'li diziliste biraz daha rahat oynar..
Herseyden bagimsiz uzun suredir ilk kez bir alt yapi oyuncusu icin bu kadar yukseldim Arda Ünyay .. Elalem 17-18inde atiyor sahaya cekinmeden umarim bu cocuga en azindan Metehana verilen sansi verir hoca cok umitliyim..
Metehan a mümkünse şans verilmesin yahu.

Aynen katılıyorum.Ortasahan ne kadar zayıfsa defans okadar kötü gözüküyor.Bu sene çok daha farklı olacak inşallah.Arda yı bende beğendim .Özgüven tavan ve ayaklarına çok hakim gözüktü.Bu sezon çok fazla süre alır inşallah.

emir zaniolo fln kalsın zaha iyi topcu ziyech kral diyip 3 sezon iyi top oynayan apoya bilenmeni anlamlandıramadım

Değil CL lige bile zor girilir. Apo çok ciddi düşüşte yanında Davinson olmasa çok daha net ortaya çıkacak. Davinson enine savunduğu için sağ bekte Macar milli takım forveti bile sırıtmıyor. Abdülkerim ana rotasyon oyuncusu olarak Galatasaray kariyerine devam etmeli. Önüne adam alınması full yedek olacağı anlamına gelmiyor. 3 günde 1 maç oynanıyor yine 15'den fazla maçta ilk 11 oynayacaktır.

Geri