Bende yolda giderken bazı şeylere bakıyorum renkdas almak nasip olmuyor15-20 milyona Lucumi'yi, Pavlovic'i vs alıp yedek oturtmayı mı planlıyor yani? Bayağı yerine bakıyoruz işte.
Bende yolda giderken bazı şeylere bakıyorum renkdas almak nasip olmuyor15-20 milyona Lucumi'yi, Pavlovic'i vs alıp yedek oturtmayı mı planlıyor yani? Bayağı yerine bakıyoruz işte.
Selam Barış abim. Nasılsin?Bende yolda giderken bazı şeylere bakıyorum renkdas almak nasip olmuyor
Sıcaktan eriyorum. Bir an once yaz bitsin istiyorum. Sen nasilsin.Selam Barış abim. Nasılsin?
İyi diyelim iyi olsun. Evet sıcaklar fenaSıcaktan eriyorum. Bir an once yaz bitsin istiyorum. Sen nasilsin.
Kesin alırız demedim canım zaten. Ama çıkan haberlerden bakıyorlar belli. Orada belki yüksek bonservisi olmayan bir fırsat çıkarsa bence alacaklar bir adam, Akanji'nin adı çıktı mesela ama bilmiyorum bonservisi nasıldır.Bende yolda giderken bazı şeylere bakıyorum renkdas almak nasip olmuyor
Nebilim sen kimdin ya çıkartmadım, geçen Ilves maçı falan konuştuk amaabdulkerim avrupa için yetersiz bir oyuncudur
form tutması aralık ocaktan önce olmuyor
az biraz pırpır olan her oyuncu atıp atıp geçiyor her sene
Reis ben ilk p. Enis savar ımNebilim sen kimdin ya çıkartmadım, geçen Ilves maçı falan konuştuk ama![]()
Reis ben ilk p. Enis savar ım
Savar olarak ilkimSen ilksin oyle mi
umuyoruz öyle bir durum yoktur, ve elit bir stoper transferi yapılacaktır
ama eğer varsa
avrupa ligi'nin lig aşamasında kalbura dönmüş defansımızın
CL'de ne hale geleceği hususunu tartışmamız gerekmekte biraz da
ne dersiniz
Singosıkıntı büyük
Apoya bence haksızlık yapılıyor ya
vasatı aşağı yukarı belli olan topçu iyidir, bence yerli statüsünde üzerine de stoper yok. İstikrar manasında.
Apo çok büyük sorunsa singo stoper sallai bek oynar…onu sağ bek oynatacakmış #galiba
Skriniar dan falan iyi stoper bence.