Sn. Hagi Ekibimize Şeref Verecektir

Ya bırakın Hagi teknik direktör mü allah aşkına duygu masturbasyonu yapıyorsunuz

Hagi'ye bir kere de iyi kadro versin bir takım. Adam bokun da boku kadrolarla çalıştı her takımında. Transfer yaptıramıyor o ayrı bir husus ama küme düşürse bile Hagi, er bezleri yorgan diye örtülüp uyunası adamdır.

Sn haginin kulübümüzü şereflendirmesinden mutlu olmayan çıkmayacağı için anketin şıkları çok isabetli olmuş

Hagi'nin eline bugün ki Galatasaray'ı verin Mancini'den daha güzel futbol oynatacağı kesin.

Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam ilk tercihim.Yabancı olacaksa Hagi olsun diyorum.2010-2011 yılında zor durumda görevi devraldı.Çoğu hoca bunu yapmazdı.Bu sefer elinde iyi bir kadro olacak.Son bir şans daha verebiliriz.Almanya ve Hollanda ekolüne hiç sıcak bakmıyorum.

Hagi nin bizdeki yerini kimse elde edemez. Onu ne kadar seviyorsak sevelim ama antrenör olarak yürümüyor işte bunu kabul etmek de gerekir. Her fantastik futbolcu iyi antrenör olamıyor malesef.

Antrenör olarak geldiği zamanlar tabi ki tartışılır ama bu sene bizim için önemli. Mutlaka 4.yıldız için şampiyon olmalıyız. Ve bu konuda Hagi doğru tercih olur mu, açıkçası bilemiyorum.

I am the one who knocks!

Hagi'ye güvenmiyorum, son geldiginde Misimoviç gibileri kovdu resmen.

Bize tecrubeli bir hoca lazim

:-):-)
danny ve bjk torpiliyle 2. olmaz en azından kendi kazanır bişeyleri.

hazır rijkaardın enkazıda yokken ortada neden olmasın.

mancini kadar yakışıklı değil ama idare edin işte.

(oğuz kardeşim bu konuda çok hassas belirtmem gerek. kopyala yapıştır vers. 4)

ama kafaya taktin bu yakisikli mevzusunu be osman

kime laf vurucaksan acikca yaz bitsin bu izdirap

Hagi gelsin ama hoca olmasın.Ne Hagi'si ya biraz mantıklı olun yahu.

Fener maçında Pino'yu oynatmamıştı Arena'da.Bir kırgınlığım da var kendisine.

Bu başlığın şaka olduğunu hemen herkes anladı zaten haginin td anlamadığını 5 yaşında çocuk bile bilir

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt