Sn. Hagi Ekibimize Şeref Verecektir

Bu kadar rezalet bi konu acildigini gorunce yemin ederim aklimdan kimin actigi gecti.Bu hagi dedigimiz insan Metin Oktay'in yaninda Gs'nin en buyuk efsanesi olucak adam degil.Ayrica teknik direktorluk yaptigi zamanlarda oyuncu degisikliklerinin ne kadar hatali oldugunuda hep beraber gorduk.Hagi'ye kimse td lik teklif etmezken bizim etmemizde garip.

Oy kullanmadan, sacma cevap vermeden. Su sarkiyla, su videoyu izleyin derim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9FuNh4cZg7k[/media]

antuyu pek takip etmiyorum acikcasi anlatirmisin nasil bir yer

bir sürü kuş beyinlinin olduğu,kendi görüşünün dışındakilerinin aforoz edildiği,boş konular açılan boş bir yer antu.efsanelikle td lüğü karıştırmışsın sen.şıklara sevinirim ya da çok sevinirimden başka şık koymayan birisin.ordada senin gibilerden çok var.link vermeme gere yok basit bir google aramasıyla görebilirsin

Reis´i daha fazla yipratmaya gerek yok. Hocaligini begenmiyorum

bir sürü kuş beyinlinin olduğu,kendi görüşünün dışındakilerinin aforoz edildiği,boş konular açılan boş bir yer antu.efsanelikle td lüğü karıştırmışsın sen.şıklara sevinirim ya da çok sevinirimden başka şık koymayan birisin.ordada senin gibilerden çok var.link vermeme gere yok basit bir google aramasıyla görebilirsin

baskette elinize yerlestiriyoruz diye mi sinirlisin veled

kus beyinliymis sana en fazla gulerim cevap da vermem, kudur

Abi gelir bu sefer de Sneijder'a kafayı takarsa biz de kafayı yeriz. Kendisine saygımız sonsuz ama ismi kadar egosu da var adamın.

noktadan sonra bosluk birakilir cehaletini sergileyeceksen bari quote etme

1. kes

2. oy ver

3. antuya don

selamad

cevap vermeyeceğim,kudur deyip alıntı ile cevap veriyorsun Allah akıl fikir versin,bir de fenevli ithamında bulunuyorsun,ne alakaysa şıklarda başka seçeneklerin olması gerektiğini söyleyince.yav he he.bu arada fazla takılma noktalama işaretlerine.biraz paragraf oku.kitap oku.okuduğunu anlama konusunda mesafe katedebilirsin belki.zor ama

cevap vermeyeceğim,kudur deyip alıntı ile cevap veriyorsun Allah akıl fikir versin,bir de fenevli ithamında bulunuyorsun,ne alakaysa şıklarda başka seçeneklerin olması gerektiğini söyleyince.yav he he.bu arada fazla takılma noktalama işaretlerine.biraz paragraf oku.kitap oku.okuduğunu anlama konusunda mesafe katedebilirsin belki.zor ama

sen ne dedigini biliyosun da ben mi anlamiyorum

1. kes

demistim o sirayi takip edersen memnuniyet duyarim

snejdr ile birbirine niye girsinler

Galatsarayda istisnasiz en iyi oyuncu diye roportaji var adamin.(bunun gibi bisiydi lan )

sen ne dedigini biliyosun da ben mi anlamiyorum

1. kes

demistim o sirayi takip edersen memnuniyet duyarim

tamam uzatma.madem bir konu açmışsın sürekli boş boş mesajlarla kendi konunu kirletiyorsun.daha cevap yazma.varsa fenevli olduğum hakkında bir izlenimin şikayet filan et.mesajlar filan raporlanıyor mu ne yapılıyor hiç bilmiyorum.ondan yap.

Futbolcu Hagi tartışmasız çok büyük bir futbolcuydu.Ama hoca Hagi mümkünse uzak dursun..

Geri
Üst Alt