Sn. Şenol Güneş’in Taylan Antalyalı İçin Yaptığı Talihsiz Açıklamalar Hakkında

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
1625826895275.png

A Milli Takım Teknik Direktörü Sn. Şenol Güneş’in oyuncumuz Sn. Taylan Antalyalı ile ilgili yapmış olduğu talihsiz açıklamaları üzülerek izledik.

Sporcu sağlığı Galatasaray’ın önceliklerindendir. Oyuncumuzun geçirdiği basit operasyon, öncesi, sonrası ve her safhası ile detaylıca planlanmış, başarı ile sonuçlanmıştır.

Kaldı ki oyuncumuz bu süreci kısıtlı tatil süresinden fedakarlık ederek, Milli Takım’da oynayabilmek için hızlandırmış ve gerekli tüm tedaviler Avrupa Şampiyonası öncesinde, performansını olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Şenol Güneş ne demişti?

Şenol Güneş: "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi göründü. Taylan döndü ve ilk geldiği gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş..."

"Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun?"

yalama herif tsihrt giydi diye oğlanı aforoz etti işte ya. onun öncesinde de terim'e ve galatasaray'a bu kadar gıcık olduğum belli olmasın diye icabeten kadroya aldı. mahmut sağlıklı olsa belki hiç giremeyecekti. halil'i bokladı, kenan karaman isimli kazmanın 200 dakika oynadığı yerde kerem'e sahada topa bile dokundurtmadı. neyini kaale alıyosunuz ki şunun, oyunculara sizin milli takımınız galatasaray, bütün konsantrasyonu buraya verin diyin geçin işte.

Çakal Güneş, Taylan'a belirli kesimlerden tepki olduğunu bildiği için onu kendi yerine yem etmek istedi. Bizimkilerin daha sert ve belgeli bir tepki göstermelerini isterdim.

Alenen şerefsizlik yapıyor milli takım teknikdirektörü.

Şenol dallamasına inceden geçirilmeliydi , yetersiz bir açıklama.

Bu yönetim hava boşluğuna düşmüş uçak gibi gün ve gün irtifa kaybediyor.

şenol yavaştan tazminatını hangi hayır kurumuna bağışlayacağını planlasın.

mevzu net tişört mevzusu, ayrıca şenol acaip bir gs düşmanı öyle böyle değil

Geri
Üst Alt