Sneijder, Fesih Hakkını Kullanmadı!

Şu sneijderin gol üzerinden muhabbeti sıktı biraz.

Yanlış argümanlar kullanıyoruz bence.

-Asist ve asistin asisti ki kendisinin en önemli özelliği kanat oyuncusunu en iyi şekilde ceza sahasına sokup sonuca gidilmesini sağlamaktır.

Alex, elano, hagi gibi gol atmasını isteyen ve bunun üzerinden muhabbetini çeviren çok bilmişler açıp o oyuncuların maçlarını izleyerek gerekli orgazm seviyesine ulaşabilirler.

-Gelelim asist ve asistin asisti üzerine
Bu sene oynadığı 7 maçta 4 asist yapmış bir oyuncudur.
Geçen sene umut denen malı barındırdığımız sene yani 25 maçta 5 gol 7 asist yapmıştır.

Asistin asisti üzerine elimde veri yok ve onu bulacak zaman da yok bulan eklesin.

O kadar kazanmiyor ibrahim ama bazi oyuncular malesef isimleri ile idare ediyorlar, dedigim gibi sneijder ve selcuk bizdeki ornekler , diego krasic persie fenerdeki versiyonlar , bjk biraz son donemde akillandi.

r

sadece bu kiyaslamadan dolayi BAN talep ediyorum

Sneijder ilk defa bizde bol gollü dönemini geciriyor. Hayir eski takimlarinda gösterse tamam dicezde. Adam baya alistirmis sizi bunlara

Son düzenleme:
Bence yetmez , acikcasi oyuncularin asiste donusen asistin asistine de bakmak lazim , 3 uncu gobekten asistler de olmali .. Siz saka mi yapiyorsunuz ? Kendinizi kucultmeyin bu kadar sacmalayarak

Baktim , sneijder bizde yaklasik 100 macta 30 gol atmis, son 20 maci cikarirsak atamadigi yazilan , 3 macta 1 golden daha iyi bir ortalamasi var , ki bu ortalama bazi seyleri netlestirecek kadar uzun bir sureyi kapsiyor

Eger en kotu 3 macta 1 golu olan bir adam , ust uste 19 macta hic gol atamadi ise , bu dunyanin her yerinde konusulur bir istatistiktir ...

orasindan da yazsaniz burasindan da baksaniz , istediginiz kadar laf sokmaya calisin gercek degismiyor , sneijder gol atarken atamamis hale gelmis son donemde

siz bosverin sinani ademi sarperi , forumdakiler degil sneijder atacak atarsa .. onu anlatin bize

bu klupte neden 3 macta 1 golden ,hemen hemen 5 macta 2 gol gibi bir istatistik tutturan adamin neden 19 mactir golu yok onu anlatin bize , anlatin anlayalim .. yan sokaklara girmeye gerek yok , rakamlar ortada

Kisaca ,bir adama iyiyken iyi , kotuyken kotu demek sneijder sevginizi ,savunmanizi baltalamaz ...

Dalga mı geçiyorsunuz bilmiyorum ama bazılarının kafadan problemli olduğu ortada adamın profili bu.

[TABLE="width: 332"]
[TR]
[TD="class: zentriert no-border-rechts, align: center"][/TD]
[TD="class: hauptlink no-border-links"]AFC Ajax Amsterdam[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]179[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]58[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: hauptlink no-border-links"]Galatasaray SK[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]149[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]40[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: hauptlink no-border-links"]Inter[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]116[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]22[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: hauptlink no-border-links"]Real Madrid[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]66[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]11[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

149 macta 40 gol mu demek bu ? Eger oyleyse ben de onu diyorum zaten , 149 macta 40 gol atan bir adam bir ortalama yakalamis demektir , bunu 3-4 sezonluk bir surede yakalamis demektir

Eger bu adam 19 mactir golden uzaksa burada bir negatif durum vardir .. Yani 3-4 sezonluk duruma sasirip normali son 19 mactaki mi dememi istiyorsunuz anlamadim ki

Avrupadaki futbol analizcileri gerizekalı bizim kanatlı kulüp üyemiz tek zeki.

Elitlikten belki türkçe yazdığımız için anlamamış olma olasılığın var dünya üzerindeki adı second asist diye geçer.

Genel kurulda dedelere falan anlatıp primde kasarsın hadi yine iyisin baba oğluna yapmaz bu iyiliği.

Icimden bolcana atma ziyaaa, demek geliyor. Evet evet, bol bol izlediginize eminim Sneijder´i Galatasaray´dan önce... Yaklasik 5 yildir Sneijder´in savunma yapmasinin gerekmedigini, gol atmasinin gerekmedigini anlatiyorsunuz, bir takim görünmez özellikler atfederek, sivacilik yapiyorsunuz.

Kötü oynayan bir oyuncuya görünmez özellikler atfederek, cok bilmis taslamayi, taraftarin Inamoto´dan beri biraktigini düsünüyordum.

Bilim kurgu mu konusuyorsunuz, futbol mu belli degil. Kisa keselim. Sneijder´i parlatan, onun potansiyalini en iyi kullanmis hocanin yorumu.

Jose Mourinho:

“For me a number 10 does a lot of things, with the ball and without the ball. So for me a number 10 is a very special player in my team.
“With a system of two midfield players and one number 10, I demand a lot from a number 10.
“I like a number 10 to score goals. I like a number 10 to get in the box. I like a number 10 to score goals like Oscar's against Maccabi Tel Aviv.
“A number 10 for me is an eight-and-a-half when the team loses the ball, and the number 10 is a nine-and-a-half when the team has the ball.
“Who is my perfect number 10? Wesley Sneijder and Deco. Because they could defend, get in the box and finish goals? Yes.”

Sneijder´in kariyerindeki en önemli hocasi, onu savunma yapan, ceza sahasina giren, ve gol atan bir oyuncu olarak tanimliyor. Futbol cahili Jose Mourinho, INTER ile o sezon ne yaptigini, kendisi bile bilmiyor heralde.

Defansif anlayisi bukadar kisir bir ligde, 5 milyon avro kazanan 10 numaramizdan, nasil 10 üstü gol bekleyebiliriz aceba.

Son düzenleme:
Ben hala cevap alamiyorum ,asistin asisti , onun asistini gecelim de , buraya tasidigin tabloyu anlat bize ... neden 140 mac 40 kusur gol , neden 19 mac 0 gol , ben bunu duymak istiyorum , yan yollari bosverin , o prim yapmiyor artik devri gecti

elitligi , kongreyi birakin , 19 maci anlatin bize

Ben hala cevap alamiyorum ,asistin asisti , onun asistini gecelim de , buraya tasidigin tabloyu anlat bize ... neden 140 mac 40 kusur gol , neden 19 mac 0 gol , ben bunu duymak istiyorum , yan yollari bosverin , o prim yapmiyor artik devri gecti

elitligi , kongreyi birakin , 19 maci anlatin bize

O konuda haklısın da,kongreye gidip yönetimin Riva ve Florya projelerini desteklemeyi unutmayın sakın Sinan bey.İroni yapmıyorum,ciddiyim.

Sneijder'den her mac gol bekleyen adamla tartisiyorsunuz, yani bos. Futboldan anlamiyor ki.

Assist vardir, assistin assisti vardir, oyun yönlendirmesi vardir. Bunlar tabi futbolda önemli degil (!)

Hala cevap yok , 19 mac 0 gol neden ? Umitle bekliyorum bir akli selim cevap gelecek mi diye ... Eger 3-4 sezonda 70 macta 10 gol atsaydi bu soruyu sormazdim zaten ,ben bizdeki gecmis performansina bakiyorum , 130 macta 40 gol goruyorum , son 19 mac 0 gol

Bu yetersiz bir istatistik degil , aciklamasi nedir ? Ben bilmiyorum , belki izah edecek vardir ... Birakin asistin asistini ,soru basit, Sneijder neden gol atamiyor ?

Bu yetersiz bir istatistik degil , aciklamasi nedir ? Ben bilmiyorum , belki izah edecek vardir ... Birakin asistin asistini ,soru basit, Sneijder neden gol atamiyor ?

iki rekat demagoji yapma da

takkeyi gormezden gelelim

adama kisisel cekememezligin oldugunu anladik, lakin son 19 mac dediginin 13'u gecen sezon, 6'si da bu sezon

gecen sezon neden son 13 macta gol atamadi, bunu git ilkokul bebelerine sor ,sana muhtemelen aradigin cevabi verirler

buna ek olarak sneijder zaten oyle cok gol atan bir unsur degil, ne real'de ne de inter'de cok gol atmiyordu, bizde atti.

bu sezon 6 macta nie gol atamadi, zeus bilir, atamaz atamaz, belki top ayagina oturmamistir. elestirilerinin duzeyini biraz yukselt ki, takkeyi gormezden gelmeye devam edelim

Yıllardır elin futbol katili davarlarına para saçarken kafasını kuma gömenler şimdi hortlamış. Böylelerine vereceksin Sabri'yi, Selçuk'u, Mustafa Sarp'ı, Barış Özbek'i, Aydın'ı, Çağlar'ı, Yekta'yı ömür boyu orgazm olarak onları izlesinler.

Sneijder'a neden veriyoruz ki 5 milyon'u

Kongre üyelerine verelim Ev kredilerini falan ödesinler

Bu yıl dikkatli olmak lazım hele hele Bruma'da günü gününe ödemek lazım. Bu konuda yeterince rezaletimiz var zaten bu beceriksiz yönetim tam topladı derken bir çuval inciri yine berbat edebilir

Yanlis bildin. Podolski gibi tatil yapmaya gelmis ve 8 milyon kazaniyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

sen ne boş 1 adamsın yav? 24 saat boyunca yaptığın tek iş forumdaki millete sataşmak mı?

edit: çok özür dilerim birde alamanya 38. ligde forma giyiyordun es geçmişim.

Son düzenleme:
Yine saçma sapan geyikler dönmüş ulan hayatında hiç Sneijder'i izlememiş 2-3 CL maçından bilenler gelmiş şu kadar gol niye atmadı bu kadar gol niye atmadı diye bık, bık yapıyor.

Adam ne zaman 15 gol 15 asist yapmış zaten? Kariyerinin zirvesine çıktığı 09/10 sezonunda bile tüm kupalarda 8 gol 15 asistlik bir istatistik yakalamış isimden bahsediyoruz. Kendisi Fifa Ballon d'Or'a aday gösterilirken ligde ki istatistiği 26 maç 4 gol 8 asistti... Bakın ne kadar az değil mi? Ama elalem bizim gibi istatistiği daraltıp gol ve asiste sıkıştırmıyor. Sneijder, Ajax dönemlerini kenara bırakırsak hiçbir zaman çift hanelerde gol atan bir oyuncu olmadı zaten ama. Burada bir tık daha fazla gol atması beklenirdi ki zaten Türkiye liginde geldikten sonraki 2 yıl boyunca bunu gördük. Gol sayıları çift hanelere çıkarmayı başardı ama orada topu defanstan alıp ileriye getirecek Melo ve formda bir Selçuk vardı.

Ancak geçen sezon ve bu sezon takımda Sneijder, Hagi'lik yapmıyor, Xabi Alonso, Pirlo'luk yapıyor. Bu yüzden de sık sık geriye geliyor ve kaleden uzak oynuyor. O bölgenin maksimum istatistiği de 4-5 gol 8-9 asisttir. Asıl Pirlo'luk yapması gereken çakma kaptan penaltı golleriyle istatistik kassın, aldığı topları yana, geriye oynasın. tek marifeti rakibe kıçını dayayıp faul aldırmak olsun.

Ama bizim pek bilmiş futbol dahileri de "Selçuk 10 gol atmış Sneijder 5 demek ki Sneijder daha kötü, Selçuk daha yararlı ehe ehe hu" dolaşsın... :o

Yine saçma sapan geyikler dönmüş ulan hayatında hiç Sneijder'i izlememiş 2-3 CL maçından bilenler gelmiş şu kadar gol niye atmadı bu kadar gol niye atmadı diye bık, bık yapıyor.

Adam ne zaman 15 gol 15 asist yapmış zaten? Kariyerinin zirvesine çıktığı 09/10 sezonunda bile tüm kupalarda 8 gol 15 asistlik bir istatistik yakalamış isimden bahsediyoruz. Kendisi Fifa Ballon d'Or'a aday gösterilirken ligde ki istatistiği 26 maç 4 gol 8 asistti... Bakın ne kadar az değil mi? Ama elalem bizim gibi istatistiği daraltıp gol ve asiste sıkıştırmıyor. Sneijder, Ajax dönemlerini kenara bırakırsak hiçbir zaman çift hanelerde gol atan bir oyuncu olmadı zaten ama. Burada bir tık daha fazla gol atması beklenirdi ki zaten Türkiye liginde geldikten sonraki 2 yıl boyunca bunu gördük. Gol sayıları çift hanelere çıkarmayı başardı ama orada topu defanstan alıp ileriye getirecek Melo ve formda bir Selçuk vardı.

Ancak geçen sezon ve bu sezon takımda Sneijder, Hagi'lik yapmıyor, Xabi Alonso, Pirlo'luk yapıyor. Bu yüzden de sık sık geriye geliyor ve kaleden uzak oynuyor. O bölgenin maksimum istatistiği de 4-5 gol 8-9 asisttir. Asıl Pirlo'luk yapması gereken çakma kaptan penaltı golleriyle istatistik kassın, aldığı topları yana, geriye oynasın. tek marifeti rakibe kıçını dayayıp faul aldırmak olsun.

Ama bizim pek bilmiş futbol dahileri de "Selçuk 10 gol atmış Sneijder 5 demek ki Sneijder daha kötü, Selçuk daha yararlı ehe ehe hu" dolaşsın... :o

Boşyere nefesini yorma. Sneijder ne zaman kulüpten ayrılırsa o zaman farkedecekler değerini. Şimdi sahada olduğundan herkes eleştiriyor gerekli gereksiz

Boşyere nefesini yorma. Sneijder ne zaman kulüpten ayrılırsa o zaman farkedecekler değerini. Şimdi sahada olduğundan herkes eleştiriyor gerekli gereksiz

Bu değer vs mevzusu değil ya hakikaten insanların bunu algılaması bu kadar zor mu ya. Drogba'lı, Melo'lu dönemde Sneijder maçlarda ceza sahasına kaç kere giriyormuş, şimdi (özellikle geçen sezon) kaç kere girmiş. O zamanlar geriden gelip kaç top alıyormuş, şimdi geriden gelip kaç top alıyor. Bunu araştırmaya bile gerek yok birazcık gözüyle futbol izleyen kişi aradaki farkı fark eder. Adam kaleye uzak oynuyor, bu onun tercihi değil takımda topu ileriye taşıyacak ondan başka adam yok (bu yıl biraz Tolga var ama oda yaratıcı değil) Adam topu Hakan'dan alacak Bruma,Yasin'e falan aktaracak onlar topu ceza sahasına getirdiğinde birde içeride bekleyip gol atacak. Vay canına :D

sen ne boş 1 adamsın yav? 24 saat boyunca yaptığın tek iş forumdaki millete sataşmak mı?

edit: çok özür dilerim birde alamanya 38. ligde forma giyiyordun es geçmişim.
Senin gibi boş adamlar Galatasaray'in futbolcusuna haddi olmadan sallayip üstüne yalan uydurarak ifitra atarsa, gece gündüz senin gibi üyelere satasirim evet.

Sen önce baskasina boş adam derken adam gibi yorum yapmayi ögren.

Ergence hehehehehe tatil yapmaya geldi salla babam salla demek kolay.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt