Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.433
- 891
- 1.628
Son mantıklı mesajını hayatımız boyunca göremediğimiz gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari zekice satasmalarda bulunun diye umuyorum ama sonra dusunuyorum da pek mumkun gorunmuyor bu kapasite ile
Arasira halka inmem lazim anlasilan
Ben seni kongre üyesi sanirdim, Kanuni Sultan Süleyman cikdin mübarek.![]()
Yanlis bildin. Podolski gibi tatil yapmaya gelmis ve 8 milyon kazaniyor.yıllık 5.5-6 sağlam kazanıyo niye kullansın feshi![]()
Hatirlatalim
Riekerink: Sneijder'in görevi gol atmak degil.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Anlatabilmek konusu zor buralarda.Önemli olan hatırlatmak değil anlatabilmek.Herkes bekliyor ki bruma gibi dizip dizip gitsin gol atsın.
O kadar kazanmiyor ibrahim ama bazi oyuncular malesef isimleri ile idare ediyorlar, dedigim gibi sneijder ve selcuk bizdeki ornekler , diego krasic persie fenerdeki versiyonlar , bjk biraz son donemde akillandi.
herkes sneijder gibi bir oyuncuya sahip olmak ister , ama herseyin de bir ust noktasi oldugu gibi dususu de vardir , bunu kabullenmek gerekir .. tahta ayakli yeteneksizler arasinda elbette sneijder bir degerdir
ama goruluyor ki son 1,5 sezondur , gitmiyor olmuyor .. en onemli gosterge sut konusu .. 19 mactir sneijderin tek gol atamamasini takimin genel durumu ile aciklayamayiz ..
bu adam genclere , fenere ,bjk ye juventusa , eskisehire , bursaya ... yani tonla gol atti.. eger gol orucu denen sey son 19 mactirsa , ayrica bu istatistik disinda top kaybetme su bu gibi negatif seyler de artis gosterdiyse ,hala daha kalkip su kadar asist yapti demek durumu kurtarmiyor , elbette asist yapacak , biz yapmadiklarini konusuyoruz
yine de herseye ragmen gecen sezondan farki , yatista degil , tamam cabaliyor . ama benim 4,5 kazanan sneijder ile 3,5 kazanan selcuktan 8 lik verim almam lazim fit olmam icin .. tesbihte hata olmaz ama bu ikiliden alamiyoruz bunu 2 sezondur
Alex Hagi Elano veya fenerin zamaninda aldigi bodur boylu simao veya maldonado
o pozisyonda olup da 19 mac gol kaydedemeyen her oyuncu elestirilir , en azindan bizim forumumuzdaki gibi kotu bile denmeye korkulmaz
19 haftadir gol atamazsin da 5 inde sakat 3 unde kirmizi karttan cezalisindir anlarim , yahu bilal kisa yarim yarim girdigi maclarda 7-8 gol atti gecen sene , CL de atti , tr kupasinda atti , ligde atti
hakan balta super kupada atti . Hala hala hala koruyorsunuz bu arkadasi
kardesim kotu deyin kimse size sozunuzden dondunuz diye baska gozle bakmaz , goruneni inkar ederek git gide daha cok kisiye kendinizi gulduruyorsunuz farkinda degilsiniz
simdi bana saldirinca sessizce konulari okuyan uyeler daha da anlayacak tek yaptiginizin sozunuzu yememek icin dogrulari inkar ettiginizi